071

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
1.3.2018

Businessvieraana Jani Paju: Yhteistyötä yrityksen ehdoilla ja aikataululla

Urheilu koskettaa tavalla tai toisella valtaosaa suomalaisista. Jotkut nauttivat penkkiurheilusta ja sen aiheuttamista tunnemyrskyistä, toiset harrastavat itse useampaakin lajia tai haluavat tukea omien lastensa junioriseuran toimintaa.

janipaju2.png

Syitä urheiluseurojen toimintaan mukaan lähtemiselle on varmasti yhtä monta kuin mukana olevaa ihmistä ja yritystäkin. 

– Kyllä tämä oman kiinnostuksen kautta lähti, toteaa Turun Energiahitsaus ja Saneeraus Oy:n Jani Paju. 

Firma on mukana myös salibandyssa ja koripallossa, juuri henkilökohtaisten intressien myötä. Urheilussa heille on tärkeintä se, miten paljon ihmisiä sen kautta on mahdollista tavoittaa.

– Yrityksemme on nyt uusi, niin tunnettavuus on tärkeätä. Kun firmaa perustaessa mietittiin, miten saataisiin nimi mahdollisimman tehokkaasti esille, oli urheilu ensimmäinen asia, joka tuli mieleen, Paju pohtii

Yhteistyötä yrityksen ehdoilla ja aikataululla

 Nykyinen yhteistyö on juuri sopivan vaivatonta, eikä vaadi aktiivista tekemistä ja ajankäyttöä. Turun Energiahitsaus ja Saneeraus Oy näkyy Tepsin ottelutapahtumissa jäämainoksessa sekä pelin aikana.

Kiekon lentäessä katsomoon tulee kuulutus: ”Kiekko katsomoon! Tämän kiekon tarjosi Turun Energiahitsaus ja Saneeraus Oy”. Samaan aikaan hallin screenillä näkyy firman logomainos. Näistä on saatu paljon hyvää palautetta.

– Pari kertaa olemme olleet pelejäkin seuraamassa asiakkaiden kanssa, Paju myös kertoo. 

Heiltä löytyvät myös kausikortit, vaikka niitä ei ehditäkään käyttämään ihan niin paljon kun haluttaisiin. Myös Aura Premium Loungen pöytiä on hyödynnetty. 

– Ne tuovat asiakkaille mukavaa lisäarvoa, Paju kehaisee. 

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

Koko ajan mietitään myös uusia mahdollisuuksia ja aluevaltauksia. Ajanpuute on ehkä se suurin rajoittava tekijä, kun omat varsinaiset työt tuppaavat tulemaan ideoinnin tielle.

– Junioriurheilu on ainakin sellainen, missä aina tarvitaan puuhamiehiä, Paju pohtii tulevaisuutta. Oma poika harrastaa nykyään jääkiekkoa, salibandya ja jalkapalloa, eli talkootyöt ovat enemmän kuin tuttuja.

– Lisäksi valmennan itsekin salibandyssä -08 ikäisten joukkuetta. 

Tepsillä on mennyt tällä kaudella hyvin, ja niin on myös Turun Energiahitsaus ja Saneeraus Oy:lla.

– Kasvukautta tässä edelleen eletään. Voi olla, että kohta päästään taas ilmoittamaan laajennusaikeista, Paju lopettaa innoissaan.