081

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - SaiPa TI 9.3. 18:30
27.3.2018

Alleron henkilöstöpalvelut esittää: Kuinka kovaa Bonon lämäri lähtee?

Ilkka “Bono” Heikkinen tunnetaan Turussa tulisesta lämäristään ja jäällä aina yhtä vakuuttavasta ja järkkymättömästä läsnäolostaan. Kiitos Alleron Henkilöstöpalveluiden, tiedämme tarkasti, kuinka kovaa kiekko oikeasti lähtee. 

Alleronilla on Tepsissä kaksi kummipelaajaa, joiden puolesta jännittää joka kotipelissä. Aluksi haluttiin yhdessä tekemiseltä vain mahdollisimman paljon näkyvyyttä, mutta nyt kun yhteistyötä on tehty nyt pari kautta, on laji vienyt mukanaan. Samalla ollaan päästy kokeilemaan vähän innovatiivisempiakin ideoita, kuten Heikkisen lämärivideota. 

– Yhteistyö on ollut tosi positiivista. On mukava olla kumppanina seurassa, missä on näin hyvä pöhinä päällä, kiittelee Alleronin toimitusjohtaja Jouko Jätinvuori.  

– Ihmisetkin ovat huomanneet meidän yhteistyön. Tulee aika paljon tuttuja ja puolituttuja kommentoimaan, että ai te lähditte Tepsin mukaan. Se on hienoa. 

Ilkka Heikkinen valittiin ison uran ja vakuuttavien peliotteiden vuoksi

Raumalaispuolustaja nakutteli tällä kaudella runkosarjassa 54 pelissä tehot 17+16=33, millä pääsi puolustajien pistepörssissä sijalle seitsemän ja puolustajien maalipörssissä kaikista korkeimmalle pallille. Kulunut kausi on tähän mennessä ollut menestyksekäs paitsi Tepsille, myös Heikkiselle itselleen. 

Heikkinen pelaa mustavalkoisissa nyt toista kauttaan. Aiemmin hän on edustanut mm. SHL:ssä Växjö Lakersia, KHL:ssä Salavat Yulaev Ufaa ja NLA:ssa HC Luganoa. Suomalaistalenttia päästiin ihailemaan 2009- 2010 kaudella myös Yhdysvalloissa New York Rangersin riveissä muutaman pelin ajan sekä AHL:n puolella. Kaikki tämä vaikutti siihen, miksi Alleron halusi lähteä sponsoroimaan juuri Heikkistä.  

– Hän on kokenut pelaaja, jolla on iso ura takanaan, Jätinvuori tiivistää. Tarjolla olisi ollut muitakin vaihtoehtoja, mutta Bonon mukaan kuitenkin lähdettiin.   

– Vaikka olen monessa kotipelissä käynyt, niin olen nähnyt Heikkiseltä vain kaksi kotimaalia. Tuntuu vieraissa tekevän enemmän, Jätinvuori kuitenkin harmittelee. 

Heikkisen otteita on tietysti pidetty tarkasti silmällä omasta aitiosta käsin. 

– Pitää vielä järjestää joku sellainen hetki, että päästään ihan kunnolla juttusille, hän myös lisää. 

Samalla halutaan varmasti tavata myös Alleronin toinen kummipelaaja, Oula Palve. 

Oula Palveen menoa on ehditty seuraamaan mustavalkoisissa vähän vähemmän aikaa, mutta nimi on varmasti jäänyt mieleen ennätysajassa. Palve siirtyi HPK:sta Turkuun vasta juuri ennen runkosarjan päättymistä ja allekirjoitti saman tien parin vuoden sopimuksen. 

Nopeasti on tullut selväksi, miksi hänet haluttiin heti kiinnittää pidemmäksi aikaa: pelkässä lauantain pelissä Palve takoi huimat 1+4-tehot. Keskushyökkääjä on löytänyt paikkansa huiman menestyksekkäästä kakkosketjusta Petrus Palmun ja Zach Budishin kanssa. 

– Palveen menoa kelpaa kyllä katsoa. Etenkin lauantain pelissä, kun hän iski ne viisi pistettä. Kyllä oli tunnelmaa meidän aitiossa!  

Kova luotto joukkueeseen

Pleijareita on odotettu Alleronissa kovasti ja pelejä seurattu antaumuksella. 

– Kyllä olen jo kavereille luvannut, että loppuottelua saa tulla aitioon katsomaan, Jätinvuori myöntää, kun aihe siirtyy loppukauteen. 

– Parastahan olisi, jos finaalisarja olisi vielä sen seitsemän peliä. Se olisi hyvä loppu tähän hienosti menneeseen kauteen. 

 

Teksti: Roosa Kennedy