151

karuselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
22.1.2017

Siikille, Karvoselle, Nurmelle ja Kakolle jatkosopimukset

TPS:n on solminut jatkosopimukset neljän nuoren hyökkääjänsä kanssa. Oskari Siiki solmi 2 vuoden, Elias Karvonen vuoden, Markus Nurmi 2 vuoden ja Kaapo Kakko 3 vuoden jatkopahvin Turun Palloseuraan.

Oskari Siiki on 21-vuotias TPS-kasvatti, joka on kuluvalla Liiga-kaudellaan tehnyt 25 ottelussa 1+5=6-tehot. Uutisen alta näet Siikin lokakuisen osuman Ässiä vastaan.

- On hienoa jatkaa kasvattajaseurassa vielä seuraavat kaksi vuotta. Nyt on tarkoitus ottaa seuraava "steppi" uralla. Tavoitteena on vakiinnuttaa paikka joukkueessa sekä tuottaa peliä ja auttaa joukkuetta pisteiden valossa. Tarkoitus on päästä joukkueessa kärkipelaajaksi, Siiki kertoo.

Elias Karvonen on Liiga-kaudella 2016-2017 tehoillut TPS-paidassa kuuden syöttöpisteen verran. Hän on parhaillaan kolmatta viikkoa lainalla TUTOssa, jossa 6 ottelussa tehoja on kertynyt 1+6=7.

- Hieno fiilis saada jatkaa Tepsissä ja Turussa. Tavoitteenani on lyödä kunnolla läpi ja pystyä tekemään tulosta Liiga-tasolla, 22-vuotias turkulaishyökkääjä kommentoi.

Markus Nurmi on pelannut kuluvalla kaudella niin Liiga-joukkueessa, A-nuorten SM-liigaa kuin myös lainalla TUTOssa. Hänet valittiin marraskuussa Nuorten SM-liigan kuukauden pelaajaksi. 18-vuotias hyökkääjä varattiin vuoden 2016 NHL-varaustilaisuuden 6. kierroksella Ottawa Senatorsiin. Nurmi on kuluvalla kaudella pelannut A-nuorissa 27 ottelussa tehoin 12+16=28.

- Olen pienestä asti seurannut TPS:n otteita ja toivonut, että pääsisin myös itse pelaamaan Liigassa. Ja nyt se on mahdollista. Kaikki on kiinni itsestäni, pääsenkö pelaamaan Liiga-joukkueessa. Mutta olen valmis tekemään kovasti töitä sen eteen, Nurmi kommentoi.

Kaapo Kakko on tällä hetkellä B-nuorten SM-sarjan toiseksi paras pistemies. 6 ottelussa tehot 4+5=9 taituroinut 15-vuotias TPS:n hyökkääjä viimeisteli lokakuussa 2016 vuonna 2001 syntyneiden poikien ikäluokan ensimmäisen maajoukkuemaalin. Historiallinen osuma syntyi Vierumäellä pelatussa alle 16-vuotiaiden poikien maaottelussa Suomi-Saksa.

- Kaapo on oman ikäluokkansa aivan terävintä kärkeä Suomessa, joten luonnollisesti olemme iloisia tästä sopimuksesta. Mielenkiinnolla odotamme, miten hänen kehityksensä etenee seuraavien vuosien aikana, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi TPS-kasvattia.

TPS pelaa seuraavaksi tiistaina 24.1. kotonaan Gatorade Centerissä klo 18.30. Vastassa Mikkelin Jukurit.

Hanki liput ennakkoon TÄSTÄ.