221

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
17.11.2016

Lätkäsynttärit aitiossa? ONNISTUU!

Voit järjestää hauskat lasten lätkäsynttärit Tepsin kotiottelussa Gatorade Centerin yläaitiossa. Saat yhdellä paketilla helposti ja kätevästi matsiliput sekä herkulliset synttäritarjoilut omaan aitioosi 10 henkilölle yhteishintaan 370 €.
 
Peruspaketin lisäksi voit tilata aitioon myös lisää tarjoiluja tai jopa fanituotteita TPS Shopista.

Junnuaitiopaketti on tarkoitettu alle 16-vuotiaille. 10 henkilön seurueessa saa olla max. kaksi aikuista.

Lasten junnuaitiopakettiin sisältyy:

  • 10 istumapaikan yläaitio Gatorade Centerissä aitiolippuineen
  • 10 x popparit TAI 10 x karkkipussi
  • 10 x hodarit
  • 10 x virvoitusjuomat

Junnuaitiopakettiin sisältyvien tuotteiden ja palveluiden yhteenlaskettu hinta erikseen ostettuna on hieman alle 1000 euroa.

lasten synttäriaitioita on vain yksi per ottelu eli varaathan oman synttäripakettisi nopeasti. Synttäripaketit varattava viimeistään viikko ennen ottelua.

Ota yhteyttä: tps@tps.fi

Ehdot ja lisätiedot

Vahvistettuasi tilauksen saat tarkemmat lisätiedot, mistä ja milloin aitioliput sekä -avain ovat noudettavissa. Mikäli ei erikseen sovita, pakettiin sisältyvät tarjoilut tuodaan aitioon 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Hinta 370 € sisältää ed. mainitut alv:n, tarjoilut, aition ja liput 10 henkilölle, joista korkeintaan kaksi saa olla aikuisia (18+ v.). Synttäriaitioon ei saa tuoda omia tarjoiluja. Mikäli ehtoja ei noudateta, Koy Turun Monitoimihalli, Turkuhallin Palvelu Oy ja HC TPS Turku Oy pidättävät oikeuden muutoksiin ja kaupan perumiseen.