karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
19.3.2016

Kauden 2016-2017 kausikortit nyt myynnissä!

TPS:n aloittaa tulevan kauden 2016-2017 kausikorttien myymisen jo nyt keväällä 2016! Lue Kysymyksiä ja vastauksia -osiosta infoa uudistuneista kausikorteistamme.

Kausikortit ovat saatavilla alkuun TPS-toimistolta sekä TPS:n kotiotteluiden yhteydessä HK Areenalla. Toukokuussa kausikortit tulevat myyntiin myös Ticketmasterin verkkosivuilla sekä Lippupalvelupisteissä.

TPS:N KAUSIKORTIT 2016-17 – Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi kausikortit tulevat myyntiin jo nyt playoffseissa?

Kun kuluva kausi on huipentumassa, haluamme tarjota kannattajille tulevan kauden kausikortit jo aikaisessa vaiheessa. On myös luonnollista tuoda kausikortit tarjolle sinne, missä kannattajatkin ovat eli matsitapahtumien yhteyteen.

Millä tavalla kausikortit ovat uudistuneet?

Lippu- ja hintakategorioita on lisätty, jotta kannattajille on enemmän vaihtoehtoja löytää itselleen sopiva kausikortti. Lisäksi uusi Ticketmasterin online–palvelu tulee helpottamaan asiointia ja tarjoaa mahdollisuuden hankkia lisäpalveluita suoraan netistä erikoishinnoin. TPS on sitoutunut jatkossakin kehittämään kausikortti-ohjelmaansa seuran kannattajille.

Miksi uudistus tehtiin?

Aikaisemmin pääkategorioita oli vain kolme. Saadun palautteen perusteella oli luonnollista kehittää uusia hinta-/lippukategorioita vastaamaan paremmin tarpeita. Lisäksi lisäpalveluiden kehittäminen koettiin tärkeäksi, jotta kokonaiskokemus ja asiointi TPS:n kanssa olisi mahdollisimman helppoa.

Mistä kausikortin voi hankkia?

Kausikortit ovat myynnissä perjantaista 18.3.2016 alkaen TPS:n toimistosta sekä TPS:n Playoffs-kotiotteluiden yhteydessä HK Areenalla. Myynti-/infopiste HK Areenalla sijaitsee toisen kerroksen aulakäytävällä A4-katsomon/Sport Cafen vieressä. Toukokuussa 2016 kausikortit tulevat lisäksi myyntiin www.ticketmaster.fi verkkosivuille sekä lukuisiin Ticketmasterin Lippupalvelupisteisiin.

Millä tavoin kortin voi maksaa?

Kausikortin voi maksaa TPS:n toimistossa käteisellä sekä pankki-/luottokortilla. TPS Playoffs-kotiotteluiden yhteydessä HK Areenalla voi maksaa vain pankki-/luottokortilla.

Miten vanhan kausikortin voi uusia?

Vanhoille kausikorttilaisille on varattu etuosto-oikeus samaan katsomo- ja istumapaikkaan. TPS tulee ottamaan suoraan yhteyttä kyseisiin henkilöihin ja tarjoamaan kortin uusimista.

Milloin kausikortit toimitetaan?

Uudet kausikortit toimitetaan postitse asiakkaille viimeistään elokuun alussa ennen kauden alkua.

Miten Playoffs-kausikortti hyvitetään?

Playoffs-kausikorttien hyvitys tehdään TPS:n toimistolla. Asiakkaalla on mahdollisuus käyttää hyvitys uuteen kausikorttiin ostamisen yhteydessä.

Miten Ticketmasterin online palvelu kausikorttilaisille toimii?

Online-palveluun kuuluu rekisteröityminen omilla tunnuksilla, joilla sisäänkirjautuminen tapahtuu. Palvelussa on nähtävillä omat tiedot sekä ostetun kausikortin tiedot. Kausikorttilaisille tarjottavat lisäpalvelut kuten pysäköintilippujen, matsilippujen, ruokalippujen ja aitiopalveluiden ostaminen ovat helposti esillä. Lisäksi TPS-tuotteiden hankkiminen on helppoa suoraan verkosta. Tuotteet ja palvelut ovat erikoishintaisia vain kausikorttilaisille. Palvelu lanseerataan toukokuun alussa 2016.

Viime kaudella oli työttömille ja eläkeläisille omat kausikortit, mutta nyt ei – miksi?

Hinta-/lippukategorioita on mietitty niin, että tarjonnasta löytyisi sopivat vaihtoehdot myös työttömille ja eläkeläisille. TPS ei myöskään halunnut osoittaa vain tiettyä katsomonosaa työttömille ja eläkeläisille, kuten aiemmin, vaan nyt kausikorttilainen voi vapaasti valita itselleen sopivan vaihtoehdon. Mahdollisista erikoiskampanjoista tiedotetaan myöhemmin erikseen.

Viime kaudella CHL-ottelut kuuluivat kausikorttiin, mutta nyt ei – miksi?

Tässä vaiheessa kalenteria CHL:n uuden kauden peliohjelma ja yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa, joten olisi ollut hankalaa tehdä päätös sen osalta. Lisäksi päättyvällä kaudella kausikorttilaiset eivät kokeneet CHL-otteluita erityisen kiinnostavana, joten päätettiin keskittyä muiden lisäpalveluiden kehittämiseen kausikortin yhteyteen. Kausikorttilaisille tullaan joka tapauksessa tarjoamaan CHL-ottelut erikseen tuntuvalla alennuksella.

Mitä ovat erikoistapahtumat kausikorttilaisille?

Kutsuvierastapahtumia kausikorttilaisille on suunniteltu tulevalle kaudelle useita. Esimerkiksi uuden pelipaidan ja joukkueen esittely sekä erilaiset teemapäivät ovat näitä mahdollisia tapahtumia. Tapahtumiin halutaan myös jättää hieman ”jännityselementtiä”, joten kaikkea ei paljasteta vielä kerralla :)

 

KK-hinnasto.jpg

 

Kausari1.jpg