karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
7.1.2016

TPS:n ja Terveystalon yhteistyö laajenee 

HC TPS Turku Oy ja Terveystalo ovat tehneet yhteistyötä seuran pelaajien terveyden ja urheilutapaturmien hoidossa sekä markkinoinnissa jo viiden kauden ajan vuodesta 2010. Nyt yhteistyö laajenee myös fysioterapiaan, jolla varmistetaan pelaajille entistä sujuvampi ja nopeampi hoitoketju saman katon alla.

TPS on yksi Suomen perinteisimmistä ja suurimmista urheiluseuroista. Vuonna 1922 perustetun menestyksekkään seuran toimintaan jääkiekko liitettiin jo 1930-luvulla. Seura on ansioitunut pelikenttien lisäksi myös juniorikasvatuksen parissa.

Pelaajien terveydenhoitoa koordinoi Terveystalossa oma ohjausryhmä, seuran vastuulääkäri sekä urheiluseurakoordinaattori. Lisäksi seuran Liiga- sekä A-nuorilla on sopimuksen mukaisesti omat nimetyt joukkuelääkärit, jotka vastaavat joukkueiden lääkintähuollosta. Pelimatkoilla hoito järjestyy paikallisissa Terveystalon yksiköissä. Sopimuksen piiriin kuuluvat seuran edustusjoukkueen pelaajat (Liiga) sekä A-nuorten joukkue.

−     Meillä on useamman vuoden mittainen kokemus kumppanuudesta Terveystalon kanssa. Yhteistyö on pitänyt sisällään pelaajien urheiluvammojen hoidon ja niitä ennaltaehkäisevän toiminnan sekä muun terveyden hoidon ja markkinointiyhteistyön, lisäksi Terveystalo vastaa seuran toimi- ja toimistohenkilökunnan työterveydestä, kertoo HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola.

−     Yhteistyön laajentamisella fysioterapiaan varmistamme pelaajille sujuvan hoitoketjun saman katon alla sekä voimme nopeuttaa pelaajien hoitopolkua entisestään. Lisäksi ennaltaehkäisevän toiminnan sekä tapaturman jälkeisen kuntoutuksen koordinointi paranee huomattavasti, kun pelaajien hoitoon osallistuvat terveydenhuollon ammattilaiset löytyvät saman talon sisältä ja pelaajien tiedot samasta potilastietojärjestelmästä, kertoo Terveystalon Turun yksikönjohtaja Mika Vilkki.

 

Lisätietoja:

Terveystalo, yksikönjohtaja Mika Vilkki puh. 050 597 3288, mika.vilkki@terveystalo.com

Terveystalo, kaupallinen johtaja Länsi-Suomi, Juha Impilä, puh.040 5440754, juha.impila@terveystalo.com

HC TPS Turku Oy, toimitusjohtaja Mika Eskola, 040 551 6938, mika.eskola@tps.fi

HC TPS Turku Oy, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki, puh.  040 823 8998, antero.niittymaki@tps.fi

 

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia terveys-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja 170 toimipaikassa eri puolilla Suomea. Terveystalon asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Terveystalo työllistää valtakunnallisesti lähes 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon verojalanjälki vuonna 2014 oli yhteensä 72,8 miljoonaa euroa ja samana vuonna Terveystalo investoi suomalaisten terveyspalvelujen kehittämiseen yli 15 miljoonaa euroa. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen. www.terveystalo.com