261

karuselli_nytonaika[472].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Lukko LA 3.10. 17:00 OSTA LIPUT
2.11.2015

TPS saa vastaansa taistelevan Storhamarin

TPS saa tiistaina CHL:n pudotuspeleissä vastaansa norjalaisen Storhamarin. Entisen TPS-puolustajan, Aleksander Smirnovin, luotsaama ryhmä on esiintynyt sitoutuneesti taistellen tämän kauden CHL-otteluissaan.

TPS:n valmennus on tutustunut tulevaan vastustajaansa huolellisesti. Kimmo Rintanen on kerännyt vastustajasta vankan tietopaketin.

–Rintasen Kimmo on meille kerännyt hyvän paketin, tietoa joukkueesta ja sen otteista ennen kaikkea CHL-peleissä. Videomateriaali on käyty huolella läpi, päävalmentaja Ari-Pekka Selin tuumi.

Storhamarin kokoonpanossa kärkiosaaminen tulee ulkomailta ruotsalaisen Jacob Berglundin johdolla. CHL-menestyksensä Storhamar on rakentanut myös hyvin toimivan maalivahtipelaamisen varaan.

–Joukkueen kärkihyökkääjät ovat ruotsalaisia. Maalivahdit ovat pelanneet noin 96:n torjuntaprosentilla ja joukkue on päästänyt tähän mennessä vain 8 maalia, Selin ynnäilee vastustajan kulmakiviä.

Tästä voidaan vetää videomateriaalia tukevaa päätelmää: vastaan asettuu liikkuva ja työteliäs joukkue, joka hyökkää vastaan yksinkertaisesti, mutta nopeasti. Storhamar on tähän mennessä puolustanut omaa maaliaan todella uhrautuvasti ja miehittänyt maalinedustaa välillä jopa viiden miehen voimin.

Tepsillä on takanaan fyysisesti ja henkisesti kovat viikot. Päävalmentaja Selin painottaa henkisen vireystilan merkitystä tiistain matsissa.

–Henkinen vireystila on tärkeää ja se varmasti näkyy erityisesti jalkatyössä. Kyseessä on meille iso ja tärkeä peli. Halutaan varmasti hakea hyvää tulosta kotikaukalossa.

Ottelun kokoonpanot selviävät vasta pelipäivänä, mutta varmuudella Tepsin kokoonpanosta ovat sivussa vain Lauri Tukonen sekä Olli Malmivaara, joka ei ole edustuskelpoinen CHL-peleissä.

TPS-Storhamar, TI 3.11. klo 18.30