karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT
15.2.2016

TPS-ottelutapahtumien palvelut uudistuvat – Ruokatoimitukset suoraan omalle istuimelle

HK Areenalla julkaistaan mobiilipalvelu, jota käyttämällä TPS-kannattajat voivat nauttia tapahtumista ilman jonottamista. Jääkiekkoseura TPS aloittaa toisena Liiga-seurana yhteistyön espoolaisen startup-yritys Yonoton Oy:n kanssa.


Palvelu lanseerataan Turussa pudotuspelien aikana. Maksuttomalla kännykkäsovelluksella kannattajat pääsevät maksamaan ja tilaamaan ruokaa, juomaa ja fanituotteita suoraan istuimelleen tai jonottomille pikatiskeille. Myös pääsyliput ja kausikortit pystyy tallentamaan Yonoton-palveluun, joka mahdollistaa tapahtumaelämyksen vaikka ilman lompakkoa.

– Turun Palloseuran tavoitteena on kehittää ottelutapahtumaa. Haluamme olla edelläkävijä palveluelämyksen tuottamisessa jääkiekko-ottelun aikana. Olemme lähes vuoden etsineet oikeaa kumppania, jolla olisi tarjota palvelu, joka vähentäisi tai parhaassa tapauksessa lopettaisi jonottamisen ottelutapahtumien aikana. On hyvinkin mahdollista, että Yonoton-palvelua hyödynnetään seuraavalla Liiga-kaudella vielä kattavammin, ja näin parannetaan entisestään katsojien viihtyvyyttä ottelutapahtumissa, HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola kommentoi.

TPS:n lisäksi Yonoton Oy on yhteistyössä Rauman Lukon kanssa.

Testiryhmä haussa!

Yonoton-palvelua testataan Turussa jo helmikuussa. TPS-kannattajilla on nyt mahdollisuus voittaa pääsy testiryhmään nauttimaan katsomoon kannetuista ruuista ja juomista. Kaikki tämä tietysti TPS:n piikkiin. Arvontaan osallistutaan TPS:n Facebook-sivuilla. Kirjoita ”Kuka TPS-pelaaja on kuvassa” -kuva-arvoituksen alle sen pelaajan nimi, jonka luulet olevan kyseessä.

Osallistu kilpailuun Facebookissa tästä.

Lisätietoja palvelusta: www.yonoton.com

Yhteystiedot:

Mika Eskola, toimitusjohtaja, TPS

+358 40 551 6938, mika.eskola@tps.fi

Teemu Karenius, toimitusjohtaja, Yonoton Oy

+358 40 506 7541, teemu.karenius@yonoton.com