karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
26.11.2015

TPS kohtaa perjantaina taistelevan Pelicansin

TPS kohtaa perjantai-illan näytelmässä Lahden Pelicansin. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen, jolloin Pelicans voitti kotonaan Tepsin niukkaakin niukemmilla 1-0 lukemilla.

Pelicans on juuri sitä, mitä Petri Matikaisen ja Pasi Nurmisen luotsaamalta ryhmältä voi odottaa – työteliästä soturikiekkoa illasta toiseen raapiva orkesteri. Pelicansin kuudesta edellisestä ottelusta peräti neljä on päättynyt maalin erolla suuntaan tai toiseen. Keskiviikon kierroksella lahtelaiset nousivat kolmannessa erässä kahden maalin takamatkalta voittoon sarjakärki Tapparaa vastaan.

– Todella kova ja taisteleva joukkue. Ne tulevat kovaa päälle jopa kahdella miehellä, tulevaa vastustajaa analysoi ensimmäistä kauttaan Tepsissä pelaava Patrik Virta.

TPS kaatoi edellisessä matsissa keskiviikkona Oulun Kärpät. Ottelu oli monen katsojan mielestä parasta TPS:ää tällä kaudella kotikaukalossa. Samalla linjalla on myös Virta.

– Kärpät-ottelu oli meiltä tähän saakka kauden ehjin suoritus.

TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljä. Hyvää kiekkoa pelaava Palloseura joutuu tällä hetkellä pelaamaan hieman vajaamiehisenä, kun kokoonpanosta ovat sivussa Lauri Tukonen, Teemu Lassila, Tomas Mojzis, Tadas Kumeliauskas sekä Niklas Friman. Tämä on näkynyt siinä, että nuorille pelaajille on tarjoutunut lisää vastuuta. Virta on löytämässä paikkansa kakkosylivoimasta.

28262723_VIRTA_PATRIK_1.jpg

– Ylivoimapelaaminen on kuitenkin omista vahvuuksista se suurin. Pystyn tekemään sekä maaleja että maalintekopaikkoja ketjukavereille.

Kauden Mestiksen TUTOssa aloittanut nuori laituri on vastannut huutoon kasvaneen vastuun myötä. Ja hyvä nousujohteinen suunta on nuorukaisen tähtäimessä jatkossakin.

– Pyritään jatkamaan sitä, että käyrä nousee jatkossakin. Hyvin reenattu alusta saakka ja rooli on kasvanut sen myötä.

TPS on pelannut syksyn aikana ajoittain todella hyvää jääkiekkoa ja tästä osoituksena kaksi viimeistä kotipeliä, joissa ovat kaatuneet Kärppien lisäksi Rauman Lukko. Joukkue on esiintynyt todella sitoutuneesti ja omaan pelitapaan luottaen. Virta lisää reseptiin lisäksi hyvän asetelman joukkueen ikärakenteessa.

– Meillä on hyvä suhde nuoruuden innon ja kokemuksen välillä. Ja siihen väliinkin löytyy pelaajia, jotka ovat pelanneet paljon Liigassa. Ja tosi kurinalaisesti jokainen suorittaa omaa ruutuaan, se on se tärkein tekijä, ynnää Virta.

Pelicans on paininut alkukauden aikana lukuisista loukkaantumisista, mutta on saanut nyt takaisin kokoonpanoonsa mm. Vili Sopasen ja Anrei Hakulisen, jotka tuovat Pelicansin kiekolliseen pelaamiseen vaarallisuutta. Varmaa on, että Turussa nähdään perjantaina paljon sarjasijoitustaan (11.) parempi Pelicans.

Osta lippusi matsiin täältä