karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
2.1.2016

TPS haastaa sunnuntaina Lukon

TPS matkustaa tunnin ajomatkan verran pohjoiseen haastamaan Rauman Lukkoa. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella toisensa jo viidennen kerran.

TPS lähtee otteluun allaan sekava kotitappio Pelicansia vastaan. Joukkueen hyökkäyskalusto kapeni entisestään, kun kultakypärä Eric Perrin telottiin rumasti sairastuvalle.

Kun loukkaantumisia tulee, on joukkueella vain yksi keino selvitä niistä yli.

- Perrinin loukkaantuminen oli todella valitettava tapaus. Meidän muiden täytyy nyt nostaa tasoa, toinen pelintekijäsentteri Ville-Vesa Vainiola sanoi.

TPS:n ykköskenttä menee uuteen uskoon Perrinin puuttuessa, mutta Vainiolaa ei kuitenkaan ainakaan vielä nosteta Perrinin paikalle.

- En pelaa siinä. Ainakin tämän päivän harjoitusten perusteella pelaan Oskari Siikin ja Patrik Virran kanssa. Siinä löytyy ainakin vauhtia. Täytyy vain laittaa kiekkoa liikkeelle.

Lukko2.jpg

"Tilliliha-joukkue"

Lukko pelaa armottomasti taistelevaa jääkiekkoa, joka on hyvin tyypillistä Risto Dufvan joukkueille. Lukkoa voisi kuvailla duunarijoukkueeksi, vaikka joukkueesta löytyy kosolti taitoakin.

- Lukko on semmoinen sitkeä "tilliliha-joukkue." Heillä on ollut joukkueen runko pitkään kasassa. Kovia puolustamaan ja suojaamaan maalin edustaa. Kova peli tulossa huomenna, Vainiola kuvailee Lukkoa.

Rauman Äijänsuolla yleensä tunnelmaa riittää. Varsinkin näissä lähes paikallispeleissä.

- Onhan se hieno paikka pelata. Olen itse sieltä kotoisin, niin onhan se aina hieman erityistä, Lukko-kasvatti Vainiola toteaa.

Lukon kone on yskähdellyt joulutauon jälkeen, kun se on hävinnyt molemmat pelinsä. TPS:lla on tauon jälkeisistä peleistä Pelicans-tappion lisäksi kotivoitto Ilveksestä 3–0-lukemin.

Lukko-TPS sunnuntaina Raumalla kello 15.00.