karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
13.12.2015

Tervetuloa Perhepäivään!

Pomppulinna! Lapsiparkki! Aku Ankka -teema! Tule Liigan Perhepäivään luistelemaan ja leikkimään liigakaukaloon sekä tapaamaan tähtijääkiekkoilijoita.

Liigan Perhepäivä on koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja Liigalta aivan uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat on suunniteltu nimensä mukaisesti koko perheen kokoavaksi viihteeksi, jossa on paljon puuhaa perheen pienimmille.

Tapahtumaa teemoittaa rakastettu Aku Ankka. Tapahtumassa pääsee luistelemaan liigakaukaloon, jossa pikkuväelle – ja isommillekin – on tarjolla muun muassa jäälimbo sekä disco. Samalla yleisö pääsee tapaamaan ja luistelemaan tähtipelaajien kanssa. Yleisöluistelu päättyy noin tunti ennen tapahtumaan kuuluvan liigaottelun alkamista. Ottelun jälkeen valitaan kamppailun Tupu, Hupu ja Lupu. Ottelun avauskiekon pääsee pudottamaan jokin onnekas perhe.

Tapahtumassa saa myös testata omia jääkiekkotaitojaan, maalauttaa kasvonsa suosikkiseuransa väreillä ja seurata sirkusesityksiä.

Perhepäivään kuuluvat olennaisesti myös sosiaalisessa mediassa järjestettävät kilpailut. Ne löydät vaivattomasti #Perhepäivä-aihetunnisteella.

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään Liigan Perhepäivään!

TPS:n Perhepäivän ottelu on 26.12. pelattava TPS–Ilves. Noin kaksi tuntia ennen ottelua koko perhe pääsee luistelemaan HK Areenan jäälle mukavien aktiviteettien keskelle. Perhepäivään pääset osallistumaan 26.12. ottelulipulla tai kausikortilla. 

2 aikuista + 2 lasta -lippupaketti Perhepäivään sekä otteluun yhteensä 40 euroa!

Tarkemmat aikataulut TPS:n Perhepäivästä tulevat lähiaikoina.

juliste-tps.png