karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
21.9.2015

Tepsin sosiaalisen median sisältöä viedään kohti monipuolisuutta

Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat. Listaa voisi tulevaisuudessa jatkaa Whatsappilla ja vaikka Tinderillä. Sosiaalinen media on iso osa Tepsin näkyvyyttä.

Muutama vuosi sitten sosiaalinen media oli yrityksille vain pakollinen paha, jossa oltiin mukana säännöllisen epäsäännöllisesti. Jaettiin linkkejä ilman sen isompaa merkitystä siitä, miten omaa verkostoaan voisi hyödyntää.

Muutamassa vuodessa sosiaalinen media on muuttunut lähes samassa suhteessa kuin koko maailma viimeisen sadan vuoden aikana. Jokaisella palvelulla on oma käyttäjäryhmänsä ja kaikissa kanavissa pitää olla oma persoonallinen tarina kerrottavana. Samaa tarinaa kun ei sellaisenaan voi monistaa kotisivuilta Facebookiin ja sieltä edelleen vaikka Twitteriin tai Instagramiin.

HC TPS haluaa tarjota mahdollisimman monelle kohderyhmälle päivittäin mielenkiintoisia maistiaisia siitä tarinasta, jota HK Areenan uumenissa päivittäin leivotaan.

Yhdistävänä tekijänä lienee monipuolisuus - mahdollisimman kattava, mutta kuitenkin julkaisualustaan sopiva pala kakkua kunkin lautaselle.

 

HC TPS:n viralliset sosiaalisen median kanavat:

YOUTUBE

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

Ja uusimpana mukana myös Snapchat, josta Tepsi löytyy käyttäjänimellä hctps.

 

Eikä tietenkään sovi unohtaa Tepsin omaa #somepelaaja'a, Jonne Virtasta. Monsterimonnin otteita voi seurata Twitterissä ja Instagramissa.

somekuva.jpg