karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
13.10.2015

Sportilla tuttuja kasvoja

TPS:n tämän kauden liigajoukkueessa harvinaisen moni on tullut joukkueeseen Rauman Lukosta. Tiistainen vastustaja Sport taas on haalinut entisiä TPS-pelaajia joukkueeseensa roppakaupalla.

Sportin hyökkäyspelin kapellimestari oli viime kaudella Charles Bertrand, joka on tällä kaudella jatkanut siitä mihin viime kaudella jäi. Turussa mies ehti pelata vain 13 peliä pisteittä ennen kuin tiet erkanivat. Viime kaudeksi Bertrand löysi kuitenkin kodin Vaasasta, jossa mies tekee tulosta. TPS saa olla illan ottelussa tarkkana ahnaan ranskalaismaalintekijän kanssa.

Sportin uusin pelaajahankinta on turkulaisille tuttu hyökkäyspään taiteilija Niclas Lucenius, joka on Sportissa valinnut itselleen hyökkääjälle epätyypillisen numeron #2. Turussa Lucenius kärsi lukuisista loukkaantumisista, joiden takia viime kausi oli todella rikkonainen. Ensimmäisellä TPS-kaudellaan Lucenius ehti ihastuttaa TPS-fanit tehden 41 peliin tehot 16+18=34. Luceniuksen hyvän päivän sattuessa kohdalle on TPS-pakisto varmasti vaikeuksissa "Lussen" taitavan kiekonkäsittelyn ja oivaltavien syöttöjen kanssa.

120315_hpk-13

Viime kaudella Liigan jäähykuninkuuden "voittanut" Otto Karvinen ihastutti HK Areenan lehtereitä mojovilla taklauksillaan ja periksiantamattomalla taistelullaan. Tänään ihastuttaminen vaihtunee vihastuttamiseen, kun Karvinen saapuu viime kauden kotiluolaansa Sportin paita päällä. Karvinen on kuulunut alkukauden päävalmentaja Tomek Valtosen luottopelaajiin ja on saanut mukavasti vastuuta (keskimäärin 16.05 minuuttia ottelussa) tehden yhden maalin ja antaen kaksi syöttöä.

Nähtäväksi jää pystyvätkö nämä kolme viime kausien TPS-hyökkääjää auttamaan vaasalaiset voittoon HK Areenalla vai nappaako ennakkosuosikkina otteluun lähtevä kotijoukkue täyden pistepotin. TPS-Sport kello 18.30 HK Areenalla!