karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT
15.8.2015

Selin: "Pitää olla kärsivällinen pelaajien ja joukkueen kanssa" 

Tampere Cupin toinen päivä sujui Tepsiltä perjantain tavoin mollivoittoisesti. Tappara voitti kaksipäiväisen turnauksen pronssiottelussa TPS:n maalein 5-1.

Päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi turnauksen olleen opettavainen joukkueelle.

Löysät saatiin varmasti pois. Kohtasimme kaksi todella hyvää joukkuetta ja viikonloppu oli sinänsä synkkä, että maalit 1-9 turpaan.

Eilisestä HIFK-ottelusta tähän päivään positiivisemmaksi muuttui Dave Spinan iskemän maalin lisäksi nuorten pelaajien esiintyminen edukseen.

Eilen jäätiin täysin telineisiin. Ei päästy lainkaan IFK:n vahvaan liikkeeseen mukaan, toisin kuin viime viikolla Pitsiturnauksessa. Me ollaan menty tämä viikko harjoittelu edellä ja se tietysti tulosta katsellessa ”kostautuu”.

Selinin mukaan nyt nähtiin ero siinä takamatkassa, joka Tepsin joukkueella on kirittävänään suhteessa muihin. Sanalla sanoen repaleiseen viime kauteen suhteutettuna tämän viikonlopun vastustajilla on pullat olleet huomattavasti pidempään uunissa.

Takamatka on huippujoukkueisiin pitkä. Pelitapa, valmennus ja koko sapluuna kaikilta osin on heillä selkärangassa ja meidän matka on vasta alussa. Ero oli vielä tänä viikonloppuna iso, mutta turnauksen joukkueista meillä on varmasti eniten varaa nostaa pelillistä tasoamme, Selin ynnäsi.

Pitkä prosessi tämä on. Nyt pitää olla kärsivällinen pelaajien ja joukkueen kanssa. Ensi viikolla mennään pelit edellä, koska torstaina on jo pisteitä jaossa ensimmäisen kerran.