karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
24.11.2015

Otteluennakko: TPS saa vastaansa hallitsevan mestarin

Tepsi isännöi keskiviikkona kotiottelussaan Oulun Kärppiä. Vahvassa syysvireessä pelaava Kärpät on kärsinyt kaksi perättäistä tappiota.

– Ärsytetty Kärpät sieltä tulee vastaan. Tuollaiset perättäisten otteluiden tappiot ovat sille joukkueelle harvinaisia, tuumi Kimmo Rintanen katsellen samalla videota Kärppien pelaamisesta.

Menestystä niittänyt Kärpät on nojannut voittamisen kulttuurinsa samaan pelitapaan ja oululaislähtöisiin pelaajiin. Kokoonpanoa on lisäksi täydennetty tälle kaudelle varsin hyvin osuneilla hankinnoilla.

Oululaisten kahdesta ensimmäisestä ketjusta lienevät keskiviikon matsissa sivussa Sebastian Aho ja Mika Pyörälä. Jonne Virtasen mukaan jäljelle jää silti varsin laadukas nippu.

– Kyllä sen ennen matsia tiedostaa, että on hallitseva mestari vastassa. Keskittyminen peliin lähtee jokaista joukkuetta vastaan aika samalla tavalla, mutta tietysti aina sieltä ne yksilöt nousee esiin. Kärppien vahvuudet ovat poissaoloista huolimatta nuoret pelaajat, keski-ikäiset pelaajat ja vanhemmat pelaajat, Virtanen ynnäili.

221115_lukko-5.jpg

– Siellä on alemmissakin kentissä leveyttä ihan älyttömästi. Meidän pitää jatkaa siitä mihin Lukkoa vastaan jäätiin. Kotona meiltä on vielä ehkä puuttunut se kaikkein ehjin paketti ja se meiltä vaaditaan, Virtanen lisää.

Valmentaja Rintanen on samoilla linjoilla – ehjää suoritusta metsästetään ja sen eteen tehdään töitä.

– Vieraissa on pelattu hyvin ja siellä meillä on paketti toiminut hyvin.

Rintanen ei näe syitä lähteä muuttamaan asioita radikaalisti. Kyse on ennemminkin siitä, milloin peli loksahtaa kohdalleen myös kotipeleissä. Hyviä eriä ja hyviä onnistumisia on tullut isossa kuvassa paljon. TPS on noussut ”pohjalta kohti pintaa”.

– Prosessi on pitkä ja iso. Paljon uusia pelaajia ja uusi valmennus ottaa aikansa asettuakseen.

Eric Perrin on asettunut mustavalkoiseen TPS-paitaan varsin mukavasti. Miehellä on pihdeissään Liigan pistepörssin kärkipaikka ja eilen Liiga valitsi Ericin viikon tulikuumaksi pelaajaksi. Perrin on jäällä tunnollinen johtaja, joka pelaa itseään säästämättä jokaisessa vaihdossa voittaakseen ottelun. Iso pistemäärä on se mitä ykkössentteriltä odotetaankin, mutta Ericin päivittäinen tekeminen asettaa Tepsin nuoremmille pelaajille riman heidän omaan tekemiseensä.

Tule kannustamaan Tepsi voittoon hallitsevista Suomen mestareista keskiviikkona 25.11. klo 18.30.

Osta liput matsiin tästä