karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
12.1.2016

Kurittaako TPS jälleen Sportia?

TPS ja Sport ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti aikaisemmin. Jokainen ottelu on päättynyt mustavalkoisten voittoon.

Viime kaudella Sport muodostui TPS:lle pieneksi peikoksi, kun vaasalaiset veivät keskinäiset kamppailut nimiinsä voitoin 4–1. Tällä kaudella tahtipuikkoa on heiluttanut kuitenkin TPS.

- Olemme onnistuneet erikoistilanteissa ratkaisemaan tämän kauden aikaisemmat pelit. Sport on kovaa pelaava fyysinen joukkue. He ovat tainneet voittaa viimeiset neljä vieraspeliään, päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoo ja ennakoi edessä olevan tiukka peli.

Kauden kynnyksellä Selin sanoi TPS:n pelin olevan vielä vaiheessa. Sittemmin joukkue on pelillisesti ottanut harppauksia eteenpäin. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut tasaisuuden löytäminen pelien välillä.

- Olen ihan tyytyväinen siihen missä menemme pelitavallisesti. Meillä kuitenkin vaihtelee liikaa pelien välillä suoritustaso. Hyvää peliä seuraa liian usein huono peli, kuten olemme viime peleissä nähneet.

selin2.jpg

Sairastuvalla täyttä

TPS:n sairastuvalla on ollut tungosta viime aikoina. Keskiviikon peliin ei ole siltä suunnalta tulossa apuja, vaan pitkäaikaispotilaiden Niklas Frimanin, Eric Perrinin ja Lauri Tukosen lisäksi poissa ovat Olli Malmivaara ja Elmeri Eronen.

Fanit odottavat luonnollisesti vesi kielellä paikkaajia loukkaantuneille. Selinin rivien välistä on luettavissa, että aivan laakereillaan ei TPS paikkaajien hankkimisten suhteen makoile.

- Annan Antero Niittymäen vastata siitä puolesta. Senhän takia meillä urheilutoimenjohtaja on. Mutta totta kai jokainen joukkue kartoittaa tässä vaiheessa kautta pelaajamarkkinoita. Sen enempää en tässä vaiheessa halua sanoa, Selin muotoilee.

Aleksandar Georgijev lainattiin eilen Savonlinnaan hakemaan peliminuutteja Mestiksestä. Niimpä peliminuuteista taistelevat tällä hetkellä Teemu Lassila ja Oskari Setänen. Huomisen aloittavaa maalivahtia Selin ei vielä kuitenkaan paljasta.

- En minä yöuniani menettäisi, vaikka aloittavan maalivahdin paljastaisin. Olemme kuitenkin menneet sillä linjalla, että aloittava maalivahti paljastetaan pelipäivänä kello 13.00 ja pidetään tälläkin kertaa siitä linjasta kiinni.

Toivottavasti TPS jatkaa samalla linjalla, kuin millä se tällä kaudella Sportia vastaan on pelannut. Sillä linjalla kolme pistettä jää Turkuun.

TPS-Sport keskiviikkona 13.1 tuttuun tapaan kello 18.30 HK Areenalla. Tervetuloa!