karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
30.10.2015

TPS:n kausikorttilaisille nyt lisäksi mobiilikausikortti!

TPS:n kausikorttilainen, nyt saat halutessasi veloituksetta kausikorttisi myös puhelimeesi. Voit tulla otteluun joko tavallisella tai mobiilikausikortilla, ne eivät sulje toisiaan pois. Samalla saat mobiilikausikortin mukana huikeita etuja sekä ottelukohtaisia tarjouksia!

Sinun tarvitsee ainoastaan klikata alhaalla olevaa linkkiä ja naputella tarvittavat tiedot.

HC TPS ottaa käyttöön muovisen kausikortin rinnalle mobiilikausikortin. Mobiilikausikortti toimii siis normaalin kausikortin lisänä.

Kausikorttilainen pääsee otteluun joko näyttämällä HK Areenan sisäänkäynneillä tavallista kausikorttiaan tai mobiilikausikorttiaan. Kun toinen kausikorteista on luettu sisäänkäynnillä, ei toinen korteista enää toimi kyseisessä ottelussa.

Eli miten homma toimii?

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja naputtele kenttiin kysytyt tiedot kausikortistasi.

Saat lähiaikoina tekstiviestillä latauslinkin ja aktivointikoodin. Linkki ohjaa sinut puhelimesi käyttöjärjestelmän perusteella oikeaan sovelluskauppaan.
Ota aktivointikoodi talteen ja käytä sitä, kun avaat Lompakko-sovelluksen ensimmäisen kerran.
Lompakko-sovellus kysyy aluksi myös sähköpostiosoitettasi Palauta-toimintoa varten, jotta saat myöhemmin ladattua sovelluksen myös toiseen puhelimeen, jos puhelimesi vaihtuu, katoaa tai hajoaa tai jos puhelinnumerosi vaihtuu. 
Lompakko-sovellus sisältää automaattisesti sinun kausikorttisi, sitä ei tarvitse erikseen ladata. 
Sovellusta ei tarvitse ladata uudelleen, jos sinulla on ollut tämä jo aiemmin käytössäsi. Uusi kausikortti asentuu sinulle automaattisesti.

Lisää tänne kausikorttisi tiedot. Saat mobiilikausikortin sekä huimia TPS-etuja!

 


vilssu.jpg