karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT
16.1.2016

Kannattajien tuella Ilveksen kimppuun

TPS kärsi kirvelevän tappion JYPiä vastaan perjantaina, mutta pelit jatkuvat heti perään lauantaina, kun joukkue lähtee kaatamaan Ilvestä Tampereelle.

TPS on seilannut viime aikoina voitosta tappioon ja taas voittoon. JYP jatkoi tätä trendiä, kun Tepsin hyppysissä ollut ottelu kääntyi jyväskyläläisten jatkoaikavoitoksi. Tilastot siis enteilevät, että Tampereelta olisi tulossa taas voitto.

Myös kaikki kauden kolme aiempaa TPS:n ja Ilveksen välistä kohtaamista puoltavat Palloseuran voittoa. TPS on vienyt keskinäisistä peleistä jokaisen nimiinsä: Turussa pelatussa lokakuun ottelussa TPS oli parempi 4−2, marraskuussa turkulaiset hakivat pisteet Tampereelta maalein 3−1 ja viime kerralla Ilves kaatui Turussa 3−0.

Vaikka JYPiä vastaan ottelu tappioon päättyikin, oli mustavalkoisten pelaamisessa runsaasti hyviä elementtejä. Puolustaminen oli suurimmaksi osaksi hyvää ja erityisesti ottelun alku oli TPS:ltä todella mainio. Ottelu oli kotijoukkueen näpeissä 58 minuuttia, mutta JYP taisteli sinnikkäästi tasoihin ja jatkoajalla ohi. Ilvestä vastaan tavoitteena on pelata ehjä 60-minuuttinen.

Nummelinin terveiset

Illan vastustaja majailee tällä hetkellä sarjan jumbona. Tupsukorvat nimittivät vastikään uuden valmentajan, kun päävalmentajan paikalta Tuomas Tuokkola teki tilaa Kari Heikkilälle. Ilves on nyt kuuden ottelun tappioputkessa, mutta siitä huolimatta tamperelaisia ei ole varaa aliarvioida. Tämän tietää myös TPS:n varakapteeni Petteri Nummelin, joka pohjusti Ilves-ottelua perjantain JYP-pelin päätyttyä.

Kyllä minä uskon, että sieltä tulee aika kiukkuinen Ilves. He olivat tänään tappiolla, tai taisivat hävitä oman pelinsä 3−0, että kyllä sieltä tulee vastaan kiukkuinen ja yritteliäs lauma, joka taistelee.

Eivät nämä pelit ikinä helppoja ole, vaan näihin täytyy mennä ihan sataprosenttisesti. Tiukka taisto tulee huomenna, jatkoi puolustaja mietteliäänä.

Nummelin itse koki kovia jo keskiviikon Sport-kohtaamisessa. JYPiä vastaan mies oli pelikunnossa, mutta Ilvestä vastaan pelaaminen ei ole vielä täysin varmaa.

Se tilanne tarkistetaan lauantaina. Puujalka tuli siinä Sport-pelissä ja jäin pois viimeisestä erästä. Mutta katsotaan mikä on tilanne, kertoi Nummelin Ilves-pelin aattona perjantaina.

Otteluun on lähdössä suuri joukko kannattajia tukemaan mustavalkoisia. Juonikas pakki lähettikin terveisensä vierasreissun tekevien suuntaan.

Meteliä päälle vaan, niin saadaan hyvää fiilistä! Kivaa, kun lähdette Tampereelle, viestitti Nummelin TPS-kannattajille heti JYP-ottelun päätyttyä.

Ilves.jpg

Teksti: Vinski Virtanen

Kuva:Teemu Saarinen