karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
23.12.2015

Kanada-malja saapuu Turkuun 26.12.

Kanada-malja saapuu Turkuun 26. joulukuuta TPS–Ilves-otteluun! Juhla- ja perheottelun kunniaksi legendaarinen Kanada-malja on nähtävissä ja kuvattavissa TPS Shopin edessä.

Kinkunsyönnistä on hyvä pitää taukoa tapaninpäivänä ja suunnata HK Areenalle TPS:n kotipeliin. Ottelun alussa klo 16.00 jäädytetään juhlallisin menoin TPS-legenda Rauli Tammelinin pelinumero 16. Ottelu on myös Liigan perhepeli, joka sisältää paljon tekemistä koko perheelle!

Hallin pääovet ja lipunmyynti aukeavat klo 13.15. Matsiin ja mukaan yleisöluisteluun pääsee ottelulipulla tai kausikortilla. Ovilla on opastus paikoille, missä luistimet voi vaihtaa.

Jää on yleisön käytössä klo 13.30-14.30.

Yleisöluistelussa on paljon aktiviteetteja ja pelejä jäällä kaikkien kokeiltavaksi. Yleisöluistelusta valitaan 3 hengen raati, jotka saavat pelin aikana valita “Hupu,Tupu ja Lupu” -ketjun ja palkita pelaajat ottelun jälkeen.

HK Areenan käytävillä tapahtuu myös koko ajan! Miltä kuulostaisi pomppulinna tai pallomeri mukavan perhepäivän tiimellyksessä? TPS Shopin vierestä löytyy Game Corner, jossa taidot pääsevät koetukselle.

Yleisöluistelun ja ottelun alkamisen välissä kannattaa käydä syömässä HK Areenalla "Irkun" perhebuffetissa. Ravintolaan pääset TPS Shopin vierestä kylttejä seuraamalla. Aikuisilta seisova pöytä kustantaa 14,50 euroa ja alle 12-vuotiailta 8 euroa.

Riesa-Pelle tekee Gladiatorissa taikatemppuja molemmilla erätauoilla. Kivikylän TPS:n lapsiparkin vierestä löytyy perhepelien lukunurkkausongintaa sekä kuvausseinä. Käytävillä voit myös kohdata sirkustaiteilijoita!

Toisella erätauolla on jäällä leikkimielinen kilpailu, johon mukaan voi päästä yleisöluistelun aikana.

Perhepelin lippupaketti: 2 aikuista + 2 lasta yhteensä 40€

Liput voit hankkia ennakkoon Lippupalvelun verkkokaupasta: www.lippupalvelu.fi/event/tps-ilves-lippuja/157633

Tervetuloa TPSIlves kotiotteluun tapaninpäivänä. Nähdään hallilla!

kanukkikannu.jpg