karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
9.11.2015

Lahjoita pehmolelu 22.11. ottelussa!

TPS järjestää ympäri maailmaa suositun Teddy Bear Toss -hyväntekeväisyystempauksen sunnuntaina 22.11. Lukko-ottelussa. TPS:n ensimmäisen maalin jälkeen yleisö saa heittää jäälle pehmoleluja, jotka lahjoitetaan joululahjoiksi vähävaraisille lapsiperheille Hope-yhdistyksen kautta.

Tuo siis ylimääräiset pehmolelusi 22.11. sunnuntaina mukaan Lukko-otteluun ja tee hyvää heittämällä ne jäälle TPS:n avausmaalin jälkeen. Jäälle heitetyt pehmolelut lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille joululahjoiksi. Varmistathan, että lelut ovat ehjiä ja puhtaita. Jos kotijoukkueen maalia ei tule ennen toisen erän TPS:n omaa mainoskatkoa, pehmot heitetään toisen erän aikana kyseisellä mainoskatkolla.
 
22.11. sunnuntain Lukko-ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 15. Ottelu on samalla perhepeli, jossa on mukana ohjelmaa kaikenikäisille! Lapsiparkki toimii myös normaalisti. Tervetuloa!

Liput sunnuntain Teddy Bear Toss -peliin: www.lippupalvelu.fi/event/tps-lukko-lippuja/157623
 
Hope-hyväntekeväisyysjärjestö toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Hope tekee työtä unelman eteen, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.
 
Ammattikorkeakoulu Novian TeamComitiva on yhteistyössä TPS:n kanssa järjestämässä tapahtumaa.
 
IMG_3882.JPG