karuselli_tps_jyp.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - JYP KE 22.1. 18:30 OSTA LIPUT
21.6.2015

HC TPS:n osakeanti päätökseen – Panoksia urheilupuolen pitkäjänteiseen kehittämiseen

HC TPS Turku Oy:n osakeanti on saatu päätökseen. Osakeanti merkittiin täyteen ja se tuotti pääomaa yhteensä 1,5 miljoonaa euroa, josta 750 000 euroa kerättiin vaihtovelkakirjalla. Annilla tähdättiin HC TPS:n talouden tasapainottamiseen ja erityisesti urheilullisen puolen pitkäjänteiseen kehittämiseen.

 Olemme jo aloittaneet satsaukset valmennuksen ja olosuhteiden parantamiseen kaikilla tasoilla C-nuorista liigajoukkueeseen asti. Panoksia on laitettu myös nuorten lahjakkuuksien kehittämiseen. Kaikki tämä vaatii taloudellista tukea ja anti auttaa tässä, toimitusjohtaja Mika Eskola sanoo.

Suunnattuun antiin osallistui yhteensä yhdeksän tahoa. Mukana on useita turkulaislähtöisiä urheilu- ja liike-elämän vaikuttajia kuten kiekkolegenda Saku Koivu, pitkäaikainen TPS:n taustahahmo, sijoittaja Rauno Puolimatka sekä peliyhtiö Supercellin perustajiin kuuluvat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja.

 On upeaa, että moni turkulainen uskoo edelleen TPS:ään. Työ on kesken, ja tuloksiin päästään vain pitkäjänteisellä työllä. Tämä vaatii kärsivällisyyttä, mutta olemme vakavasti päättäneet olla luottamuksen arvoisia, Eskola toteaa.

Osakeannin myötä HC TPS Turku Oy:n suurimmat osakkeenomistajat ovat Turun Palloseuran Säätiö, Ilkka Paananen, Mikko Kodisoja, Miikka Kiprusoff, TS-Yhtymä Oy ja Saku Koivu. Eskolan mukaan omistajilla on vahva usko TPS:n tulevaisuuden suunnitelmiin ja menestysmahdollisuuksiin.

 Omistajia yhdistää paitsi iso sydän TPS:ää kohtaan, myös halu tehdä seurastamme paras paikka niille, joille jääkiekko on intohimo. Kehitämme työympäristöä ja olosuhteita pitkällä tähtäimellä, jotta pystymme houkuttelemaan meille urheilun huippuosaajia, Eskola sanoo.

Lisätiedot: Mika Eskola, toimitusjohtaja puh. +358 405516938