karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT
17.9.2015

HC TPS mukana Nälkäpäivä-keräyksessä

HC TPS:n pelaajista Tadas Kumeliauskas ja Miro Keskitalo olivat kävelykadulla ottamassa osaa lipaskeräykseen yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin Turun osaston kanssa.

Joku pudotti lippaaseen euron, joku 50 senttiä. Useimmat antavat jotain taskustaan. Joku Tepsin kannattaja on tullut paikalle varta vasten, jotta saa pudottaa avustuksensa Tepsin pelaajan lippaaseen.

–Yksi kannattaja oli kysellyt muilta lipaskerääjiltä meidän peräämme ja tuli sitten tuomaan rahat meidän lippaaseen, puolustaja Miro Keskitalo kertoo.

Lippaiden sisältö päätyy kyllä lopulta samaan paikkaan, mutta ajatus auttamisen taustalla on kaunis – jos TPS auttaa, halutaan olla mukana auttamassa.

nälkäpäivä.jpg

Lupa harjoitella

Tepsin A-nuoret olivat edustamassa Suomea Junior Club World Cupissa Venäjällä elokuussa. Turnaus päättyi Tepsin osalta ikävästi, kun tie mitalipeleihin nousi pystyyn ottelussa venäläistä Chaikaa vastaan. Tepsin sijoitus kovatasoisessa turnauksessa oli lopulta kuudes.

Kesitalon turnaus päättyi Chaika-ottelussa kovaan taklaukseen. Nuori puolustaja ei muista tuosta päivästä mitään. Kaksi seuraavaa vuorokautta meni oksennellessa.

–Aluksi sanottiin, että olen sivussa minimissään kaksi kuukautta harjoittelusta. Nyt olen kuitenkin pystynyt polkemaan kuntopyörää normaalisti ja salillakin olen saanut käydä. Itseasiassa tänään sain lääkäriltä luvan aloittaa jääharjoittelun, Keskitalo kertaa.

Miro pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa Liigaa ja pääsi juhlimaan kauden päätteeksi nuorten Suomen mestaruutta.

–Kausi oli todella opettavainen. Varmasti meistä nuorista pelaajista moni on henkisesti paljon vahvempi. Siinä näki oikeastaan kaikki ääripäät jääkiekossa saman kauden aikana.

Tällä kaudella Keskitalon tähtäin on seurajoukkueen otteluiden lisäksi vuodenvaihteessa järjestettävissä Nuorten MM-kisoissa, jotka järjestetään tänä vuonna Helsingissä. Kotikisat kiinnostavat tietysti Keskitaloa.

–Sikäli harmillinen tää loukkaantuminen, että nyt alkaa tavallaan kausi alusta. Toki ei siinä sitten mene kuin viikko tai kaksi, kun on taas pelituntuma tullut takaisin.