karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
26.11.2015

HC TPS ja Turun Yrittäjät aloittavat yhteistyön businessfoorumitapahtuman myötä

HC TPS on uudistanut ja kehittänyt toimintansa lanseeraamalla yritysasiakkailleen uuden Business Games –toimintamallin. Turun Yrittäjät lähti kumppaniksi uuteen toimintamalliin, sillä yhdistys haluaa tukea kaupungin ja seudun menestystä ja elinkeinoelämän potentiaalia edistävää toimintaa. Lisäksi yhdistys haluaa tarjota jäsenistölleen mahdollisuuksia verkostoitua ja kouluttautua ja kehittää liiketoimintaansa.

Vahvan jääkiekkojoukkueen rooli osana kaupungin ja seudun brändiä on Suomessa perinteistä ja myös osa paikallista identiteettiä.
 
 Urheilu ja elinkeinoelämä liittyvät kiinteästi toisiinsa ja tukevat toisiaan.  Myös yrittäminen on joukkuepeliä, niin yritys– kuin yrittäjätasolla. Ilman tehokasta tiimiä ja verkostoa ei nykymaailmassa voi pärjätä. Siten yhteisöä ylläpitävinä ja tulevaisuutta rakentavina toimijoina yhteistyömme on aivan luonnollista, selventää Turun Yrittäjien puheenjohtaja Jari Rastas.
 
 Olemme vaikeista ajoista ja vuosista huolimatta jatkaneet taistelua. Olemme nyt ottaneet päälle uuden vaihteen, uudistuminen ja kehitys on välttämätöntä. Uudistumisesta yhtenä esimerkkinä on suunnittelemamme uusi businessfoorumitapahtuma. Haluamme tarjota jatkossa erilaisia etuja Turun Yrittäjien jäsenille, kertoo HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola.
 
Yhteistyösopimus julkistettiin keskiviikkona 25.11.2015 Business Games –tilaisuudessa, jossa oli seminaaripuhujana Ilkka Paananen SuperCellistä. 
 
Seuraavat Business Game –tapahtumat:
Tiistai 26.1.2016 Puhujana tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja Ilkka Halava
Tiistai 8.3.2016 Puhujana filosofi, hyvinvointitutkija Frank Martela
 
Lisätiedot:
HC TPS Turku Oy yhteyspäällikkö Lola Wallinkoskilola@tps.fi, 040 1881350
Turun Yrittäjien yhteyspäällikkö Anne Aholainenanne.aholainen@turunyrittajat.fi, 040 5178999