karuselli_tps_pelicans (1).jpglounas_karuselli.jpgkaruselli_vahalahti.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 29.1. 18:30 OSTA LIPUT
9.12.2015

HC TPS etsii mediatiimiinsä tekijöitä

HC TPS on ollut pitkään liigaseurojen viestinnän kärkipäässä ja mediatiimiin haetaan lisää vahvistuksia kaudelle 2015–2016. Haluatko olla mukana rakentamassa uudistuneen TPS:n voittokulkua median ja viestinnän saralla sekä kehittämässä samalla omaa monialaista viestinnän osaamistasi?
 
Etsimme mediatiimiimme (2-5 kpl) pääosin urheilusta ja etenkin jääkiekosta kiinnostuneita viestinnän tai medialan opiskelijoita. Monipuolisiin mediatiimin tehtäviin kuuluu verkkoviestintää ja sisällöntuotantoa sosiaalisen median kanaviimme (FacebookTwitterInstagram, Snapchat, Periscope) kuin myös kotisivuillemmekin (hc.tps.fi).
 
Näiden lisäksi tarjolla on hyvä mahdollisuus päästä harjaantumaan myös videotuotannon osalta (haastattelut/kuvaus/editointi) YouTube-kanavaamme varten ja mahdollisesti myös ottelutapahtuman osalta.
 
Koulutus alalta ei ole ehdoton edellytys, sillä intohimolla, ahkeralla asenteella ja kyvyllä oppia nopeasti uusia taitoja voi päästä pitkälle. Englannin kielen osaaminen on ehdottomasti eduksi tehtävässä.
 
Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat työskennellä Suomen seuratuimman urheilulajin parissa, klikkaa itsesi hakulomakkeeseen ja liitä mukaan lyhyt ansioluettelosi sekä muutama juttunäyte 28. joulukuuta mennessä.
 
 
290915_kalpa-26.jpg