karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
5.2.2015

Ulkojäätapahtuma Parkin kentällä lauantaina

TPS ja Turun Sanomat järjestävät lauantaina 7.2. koko perheen ulkojäätapahtuman Parkin kentällä kello 12-15. Tapahtuma on maksuton.

Ulkojäätapahtuma Parkin kentällä alkaa kello 12 TPS:n liigajoukkueen ulkojääharjoituksilla. Harjoitusten jälkeen pelaajat jakavat nimikirjoituksia pukukopissa.

Liigajoukkueen harjoitusten seuraamisen lisäksi paikan päällä pääsee laukomaan Intersport Länsikeskuksen lämäritutkaan ja kokeilemaan TPS:n juniorimaalivahdeille maalintekoa. Lisäksi TPS C1 SM-joukkue ohjaa lapsia jääkiekon pariin.

Tapahtumassa Mehukatti jakaa hedelmävälipaloja ja Silja Line risteilyetukortteja. Lisäksi jaossa on Jenkki ja Läkerol Dents -ksylitoliherkkuja sekä 500 ensimmäiselle paikan päällä HK:n grillimakkara ilmaiseksi. Tapahtumassa on myös mahdollista ostaa TPS-Shopin lasten setti, joka sisältää pipon, kaulahuivin ja hanskat erikoishintaan 20 euroa. HUOM! Varaathan käteistä mukaasi.

TPS:n ja Turun Sanomien lisäksi menossa mukana ovat Ronald McDonald, Harri Hylje sekä Mehukatti. Musiikista ja juonnoista tapahtumassa vastaa Auran Aallot!

Varaathan mukaasi omat luistimet, mailan ja kypärän (lapsille ehdoton). Parkin kentältä on mahdollista myös vuokrata luistimia. Luistelun opettelua helpottavat tukikelkat ovat käytettävissä tapahtumassa. Kätevimmin tulet paikalle yleisillä kulkuneuvoilla, sillä parkkitilaa on rajoitetusti.

Ulkojäätapahtuma lauantaina Parkin kentällä kello 12-15.

Osallistu tapahtumaan myös Facebookissa: