karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
10.10.2014

minnaarve.jpg

TPS:n rintasyövän vastaisen tempauksen suojelija on Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja Kokoomuksen tuore puoluesihteeri Minna Arve. Rintasyövän vastainen työ on Arvelle erityisen lähellä sydäntä monesta syystä.

Turun Palloseura järjestää lauantaina 11.10. HK Areenalla Roosa nauha -spektaakkelin. TPS:n rintasyövän vastaisen tempauksen suojelija on Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja Kokoomuksen tuore puoluesihteeri Minna Arve. Rintasyövän vastainen työ on Arvelle erityisen lähellä sydäntä monesta syystä.

TPS pukee tulevana lauantaina pelaajansa ja koko HK Areenan pinkkiin Roosa nauha -kampanjan hyväksi. Tempauksen suojelija on Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve, joka on luonnollisesti vannoutunut TPS-fani.

- On hienoa, että Tepsi on halunnut nostaa rintasyövän vastaisen työn keskusteluun. On tärkeää, että rintasyöpätietoisuus kasvaa, terveyttä edistetään ja omasta terveydestä pidetään huolta, Arve korostaa.

Tempauksen suojelijana hän voikin olla mukana edistämässä tietoisuuden lisäämista ja hyvinvoinnista huolehtimista.

- Ikäiselläni naisella alkaa olla ystäviä, jotka ovat sairastuneet rintasyöpään. Minulla on myö lähipiirissäni ihmisiä, jotka ovat siihen sairastuneet. Mitä enemmän asiasta tiedetään, sitä enemmän sitä osataan ennakoida ja hoito voidaan aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Naisten terveyden edistäminen on ollut minulle aina tärkeää, omasta ammattitaustastani lähtien, sairaanhoitajanakin aiemmin työskennellyt Arve alleviivaa. 

Teksti: Maria Rautio/TPS, Kuva: Mikko Kaaresmaa/Turun kaupunki