karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
23.1.2015

TPS:n juniorijääkiekko näyttävästi esillä Tappara-ottelussa

TPS:n Juniorijääkiekkojoukkueet myivät lauantain 24.1. Tappara-otteluun huikeat tuhat pääsylippua. Lippujen tuloista puolet menevät suoraan niitä myyneiden joukkueiden käyttöön.

TPS:n Juniorijääkiekkojoukkueet saivat myydä lauantain TPS–Tappara-otteluun lippuja. Jokaisesta myydystä 10 euron hintaisesta lipusta lipun myynyt joukkue sai itselleen 5 euroa.

– Jääkiekon harrastaminen on kallista. Se on sääli ja sen takia pyrimmekin järjestämään tällaisia erilaisia tempauksia, TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Roope Paltta kertoo.

Eniten lippuja myynyt joukkue pääsee Tappara-ottelussa saattamaan Liiga-joukkueet jäälle. Lisäksi joukkueen parhaimmat myyjät pääsevät vierailemaan TPS:n pukuhuoneessa ottelun jälkeen.

Eniten lippuja lauantain otteluun myivät TPS:n 05-syntyneiden joukkue. Joukkue myi yhteensä huimat 579 lippua. Palkinnoksi joukkuelaiset pääsevät saattamaan pelaajat jäälle sekä kurkistamaan joukkueen pukuhuoneeseen. Yhteensä juniorijoukkueet myivät otteluun noin 1000 lippua.

– Se on iso asia pienelle kiekkoilijalle, kun pääsee jäälle Liiga-pelaajien kanssa. Sen arvoa ei voi rahalla mitata, Paltta sanoo.

Lisäksi ottelun alussa HC TPS palkitsee kuudesta juniorijoukkueesta yhden pelaajan esimerkillisestä tepsiläisyydestä.

– Tämä oli oikein onnistunut projekti. Oli todella hienoa, että HC TPS antoi meille tällaisen mahdollisuuden. Tämä oli hieno ele ja yhteistyö juniorijääkiekkoilun kanssa. Meillä ei ollut mitään hävittävää lippujen myynnissä, vain voitettavaa, Paltta iloitsee.

TPS:n juniorijääkiekko on muutenkin näyttävästi esillä lauantain Tappara-ottelussa. Toisella erätauolla TPS:n Juniorijääkiekon Jäkiseskari esittäytyy jäällä.

– Jäkiseskari on TPS:n uusi tälle kaudelle Kiekkokoulun ja Isä-Poika -luistelun väliin perustettu ikäryhmä. Isä-Poika -luistelussa nuorimmat ovat 2-vuotiaita ja näiden kahden ryhmän välistä puuttui ikäryhmä, jota Jäkiseskari nyt täydentää. Sieltä jatketaan sitten Kiekkokouluun.

Jäkiseskarilaisten kanssa jäällä toisella erätauolla nähdään TPS:n Juniorijääkiekon valmennuspäällikkö ja entinen Liiga-pelaaja Mika Suoraniemi. Juniorijääkiekko on kutsunut myös sateenvarjoseuransa otteluun, joita ovat muun muassa K-67, VG-62, RNK, PaiHa, Kiekkohait, TarU, KaKiPo ja Parsport.

Ottelu alkaa lauantaina 24.1. kello 17.00 HK Areenalla. Tervetuloa!