karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
8.7.2014

TPS kohtaa kiekkokauden kotiavauksessa Jokerit

Yli 44 vuotta sitten alkanut Turun Palloseuran ja Helsingin Jokereiden yhteinen matka kotimaisen jääkiekon pääsarjatasolla päättyi viime keväänä, mutta nyt nämä 90-luvulla suomalaista jääkiekkoa dominoineet joukkueet kohtaavat vielä kerran kaukalossa, sillä TPS avaa kiekkokauden uusitussa ja entistä kapeammassa HK Areenan joustokaukalossa harjoitusottelulla Jokereita vastaan tiistaina 12. elokuuta.

 

Kultaisella 1990-luvulla näiden kahden joukkueen kohtaamiset vetivät kerta toisensa jälkeen hallit ääriään myöten täyteen ja pelitapahtumat kuumensivat tunteita niin jäällä kuin katsomoissakin. HC TPS:n toimitusjohtaja Niklas Österlundin mukaan harjoitusottelua Jokereita vastaan on toivottu paljon. 

- Ottelu Jokereita vastaan tulee olemaan kiekkokautemme avaus kotiareenallamme. On erittäin hienoa, että saamme juuri Jokerit vieraaksemme, sillä Tepsillä ja Jokereilla on hieno yhteinen historia, Österlund kommentoi. 

- Ottelu tarjoaa hyvän mahdollisuuden mitata kuntomme kotiavauksessa ja samalla esitellä uudistuneen sekä entistä turkulaisemman joukkueemme kotiyleisöllemme. Haluammekin Tepsissä tarjota kannattajillemme mielenkiintoisia otteluita heti kiekkokauden alusta ja Jokerit-ottelua on toivottu laajalla rintamalla. 

 

Jokereiden General Manager Jari Kurri nostaa myös esille seurojen pitkän yhteisen historian. 

- Meille on tärkeää pelata kauteen valmistavia otteluita myös suomalaisia joukkueita vastaan. On hienoa, että saamme vierailla juuri Turussa, sillä Jokereilla ja TPS:llä on pitkä yhteinen historia. Toivomme, että paikalle saapuu runsaasti myös Jokereiden kannattajia, Kurri toteaa. 

HC TPS

Harjoitusottelu TPS-Jokerit
HK Areena, 12.8.2014 klo 18.30 

 

MYYNTI JA HINNAT: 

Lippujen hinnat 6,5–22,50 € välityspalkkioineen 

LISÄTIEDOT LIPUISTA: 

Liput myynnissä Lippupalvelun verkkokaupassa ja lippukaupoissa 8.7. klo 12.00 alkaen. Kausikorttilaiset voivat 8. elokuuta asti ostaa oman paikkansa tähän otteluun Lippupalvelun lippukaupoista tai 28.7.-8.8. välisenä aikana TPS-toimistolta (HK Areena, Turku). Sen jälkeen paikat vapautuvat yleiseen myyntiin.

OSTA LIPUT TÄSTÄ