karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
14.11.2014

TPS hyökkää syöpää vastaan Movemberin rinnalla

HC TPS osallistui näkyvästi Roosa nauha –kampanjaan ja sai tällä tempauksella runsaasti positiivista julkisuutta hyväntekeväisyyskeräykselle. Nyt HC TPS ja Jersey53 haluavat kantaa kortensa kekoon myös Movemberin hengessä.

Keskiviikkona 19.11. klo 18.30 alkaen pelattavassa TPS-Pelicans –ottelussa HC TPS pelaa avauserän Movember-paidoissa. Paidat huutokaupataan ja huutokaupan tuotto ohjataan HC TPS:n Movember-joukkueen keräystilille.

TPS-Pelicans ottelun ensimmäisellä erätauolla huutokaupataan Ryan Laschin ja Teemu Lassilan Movember-paidat Gladiators Coliseumilla HK Areenalla.

Movemberiin voi ja kannattaa rekisteröityä yhä. Rekisteröitymällä ja liittymällä HC TPS:n Movember-joukkueeseen, osallistut samalla yhden aidon Movember-paidan arvontaan!

– Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Turun Palloseuran kanssa hienon asian puolesta. Movember on meille erittäin tärkeä hyväntekeväisyyskohde, sillä hyvä ystävämme ja tehtaamme perustaja kuoli noin vuosi sitten syöpään. On hienoa, että syövän ennaltaehkäisyyn kiinnitetään huomiota, Jersey53:n Sasu Hovi kommentoi tapahtumaa.

 

HC TPS:n Movember-joukkue: http://moteam.co/hc-tps


HCTPS_Movember.jpg