karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
10.10.2014

TPS haastaa kaikki pinkeiksi!

Turun Palloseura on hurahtanut tällä viikolla rintasyöpää vastaan taistelevan Roosa nauha -kampanjan tukemiseksi aivan pinkiksi. Tepsi haastaakin ihan jokaisen suomalaisen pinkeiksi – eikä nyt ole kysymys fyysisestä kiinteydestä!

TPS on tällä viikolla vahvasti mukana rintasyövän vastaisessa työssä ja pelaa Roosa nauha -kampanjan hyväksi pinkeissä pelipaidoissa HK Areenalla lauantaina 11.10. Joukkue haastaakin nyt kaikki mukaan taisteluun ja julkaisemaan itsestään #pinkien, eli selfien vaaleanpunaiseen sonnustautuneena! Haasta myös ystäväsi ottamaan #pinkie!

Omakuvan voi ladata Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin hashtageilla #pinkie ja #hctps. Eniten tykkäyksiä saanut kuva palkitaan matsilipulla!

Mikäli vaatekaapistasi ei pinkkiä löydy, voit käydä lataamassa Facebook-profiilikuvaasi kampanjaa tukevan merkin. Lisää profiilikuvaasi teksti ”Tue rintasyövän vastaista työtä! TPS on mukana Roosa nauha -kampanjassa ja pelaa lauantaina 11.10. pinkeillä pelipaidolla.”

picbadge.jpg

TPS-tähtien pinkit pelipaidat ovat huutokaupattavana Huuto.netissä. Pelipaitojen tuotto menee lyhentämättömänä rintasyövän vastaiseen työhön.