karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
2.12.2014

 

HC TPS:n pelaajat kävivät pelaamassa pipolätkää Parkin kentällä

Heitin eilen illalla Twitterissä avoimen haasteen Niclas Luceniukselle ikään kuin muistutuksena siitä, että Parkin kenttä on muuten auki taas.

Lucenius tunnetaan miehenä, joka ei juuri kelloa katsele tai aikatauluista välitä, joten oli aavistuksen hankalaa saada sovittua tarkka ajankohta milloin Parkille suunnattaisiin. Sovimme, että Lucenius soittelee minulle, jahka joukkueen treenit on ohi.

Alkuperäisenä ajatuksenani oli, että varsinaista suunnitelmaa ei ole, johtuen Luceniuksen persoonallisuudesta. Mennään, tehdään ja pidetään huoli siitä, että kaikilla paikallaolijoilla on kivaa. Jos joku tässä kohtaa haluaa oikaista tarinan loppuun, niin noissa asioissa me kyllä onnistuimme.

Pakkasin omaan kassiini luistimet, hanskat, mailan ja muutamia lippuja torstain Ässät-otteluun. Tieto liikkeelle Twitterissä, soitto paikallisradioon ja katsomaan josko saisimme sitä kautta tarpeeksi porukkaa kasaan hyviä höntsäpelejä varten.

Paikalle oli saapunut ilahduttava määrä junnuja ja kun Tepsin edustusjoukkueestakin mukaan lähtivät Luceniuksen lisäksi Mikko RantanenJulius VähätaloNiklas FrimanOskari Siiki ja Otto Karvinen. Matias Sointu olisi ollut muuten mukana, mutta varaluistimissa oli jotain häikkää.

- Tää on vaan niin pirun siistiä, hymyili pikkupoikamaisen virneen ja punaisten poskien takaa Niclas Lucenius.

Ja kyllä. Vaikka pelissä ei maaleja laskettu (paitsi Matias Sointu 0+0), tämä tullaan tekemään vielä uudelleen! Kiitos kaikille mukana olijoille!

Teksti: Osku Valtonen

parkki.jpg