karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
14.1.2015

Silja Line TPS:n tueksi - tarjoaa 3000 ilmaislippua Sport-otteluun 


Silja Line palasi HC TPS:n pääyhteistyökumppaniksi täksi kaudeksi. Nyt Silja Line haluaa osoittaa tukensa jääkiekkoliigassa vaikeuksissa seilanneelle turkulaisjoukkueelle tarjoamalla torstaina 15.1. pelattavaan Sport-otteluun 3000 ilmaislippua katsojille. Silja Line tarjoaa kaikille katsojille myös ilmaisen pysäköinnin koko illan ajan.

- Uskomme TPS:ään on vahva, vaikka vaikeuksia on ollut matkan varrella. Olen tyytyväinen, että vahvat turkulaiset brändit, TPS ja Silja Line, ovat pitkän tauon jälkeen palanneet yhteistyökumppaneiksi, Tallink Siljan aluejohtaja Kim Söderström kertoo.

Ilmaisliput jaetaan TPS–Sport-otteluun pää- ja D-ovilla ottelupäivänä. Lipun illan otteluun jo ostaneet voivat vaihtaa matsilippunsa minkä tahansa muun TPS:n kotiottelun lippuun TPS:n toimistolla sen aukioloaikoina. 

Silja haluaa olla kääntämässä TPS:n kurssia omalla panoksellaan, mutta toivoo tukea myös kannattajilta.

– Toivottavasti saamme mahdollisimman paljon turkulaisia hallille torstaina kannustamaan Tepsin voittoon, Söderström sanoo.

Tapahtumassa on lisäksi lukuisia yllätyksiä lapsiperheille. Muun muassa Silja Linen maskotti Harri Hylje on mukana ilahduttamassa lapsia. Silja jakaa myös risteilyetuseteleitä illan aikana. TPS-shopissa on koko illan ajan -10 % kaikista shopin tuotteista lukuun ottamatta Liigan tuotteita.

Ottelussa TPS-shopin viereisellä pisteellä on mahdollista varata paikka TPS-risteilylle, joka seilataan Baltic Princessillä 31.1.2015. Risteilyllä esiintyy muun muassa Uniklubi ja tapahtuman juontaa Janne Porkka. Mukana ovat tietysti myös edustusjoukkue sekä TPS Kissat!

Ilmaislippuja jaetaan HK Areenan pää- ja D-ovilla niiden avautumisesta kello 17.30 lähtien. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30.