karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
1.12.2014

Showroom Date Night

SHOWROOM JA HC TPS JÄRJESTÄVÄT NAPAKYMPPI–HENKISEN DATE NIGHTIN TORSTAINA 4.12.2014 PELATTAVAN TPS – ÄSSÄT OTTELUN YHTEYDESSÄ HK AREENALLA.

Napakymppi-henkinen Showroom Date Night -kilpailu käydään Gladiaattorissa ottelun ensimmäisellä ja toisella erätauolla. Halukkaiden ilmoittautuneiden joukosta arvotaan neljä naista ja neljä miestä, jotka pääsevät kyseiseen otteluun TPS:n VIP-vieraiksi seuraamaan ottelua aitiosta. Aitiossa on tarjolla kuohuvaa juomaa ja pientä purtavaa. Date nightin voittajapareille palkintona paikat TPS-Risteilylle 31.1.2015.

Osallistujista arvotaan Neiti & Herra X, jotka pääsevät kysymyksien avulla selvittämään itselleen parhaan risteilyseuralaisen!

Mikäli sinua ei kisaaminen kiinnosta tai sinulla on jo risteilyseuralainen, tarjolla on myös mahtava lipputarjous nopeimmille: sanomalla ”showroom” HK Areenan lipunmyyjälle pääsylippu irtoaa tasan kympillä ja kaupan päälle lätkäistään vielä Showroomin ”one time” VIP-kortti. Kortilla pääset Showroomiin jonon ohi ja saat ilmaisen sisäänpääsyn. Showroom-lippuja on tarjolla rajoitettu määrä, joten kannattaa suunnata ajoissa hallille! HK Areenan ovet ja lipputoimisto aukeavat klo 17.30.

Ilmoittaudu mukaan kilpailuun lähettämällä sähköpostia otsikolla ”Date night” osoitteeseen: tps@tps.fi

Laita viestiin oma nimesi, ikäsi, puhelinnumerosi sekä lyhyt perustelu siitä, miksi juuri Sinut pitää valita mukaan kisaan! Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 3.12.2014 kello 16.00 mennessä.