karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
5.9.2014

Osku Valtonen - Community Manager

HC TPS Turku Oy:n Community Manageriksi on valittu turkulainen Osku Valtonen.

Toimitusjohtaja Niklas Österlund on tuoreeseen valintaan tyytyväinen:

”Hakuprosessimme oli todella huolellinen. Halusimme olla täysin varmoja siitä, että saamme tähän ruutuun parhaan tekijän. Oskun vahvuuksia ovat valtava lajitietämys, erinomaiset kommunikaatiotaidot sekä selkeä visio siitä mikä on hänen työssään keskiössä - kannattajat.”

rsz_osku.jpg

Minä, Community Manager

Keväällä 1991 juuri kouluiän saavuttanut pieni poika pääsi isänsä kanssa ensimmäistä kertaa TPS:n kotiotteluun. Vastassa tuossa ottelussa oli KalPa. Historiaa tuntevat tietävätkin, että kyseinen kevät päättyi Turussa kultajuhliin.

Itse olin tuo onnellinen pikkupoika, joka rakastui näkemäänsä heti ensi silmäyksellä.

Tuon kevään jälkeen jääkiekko on kuljettanut minua ja minä kiekkoa pitkin mitä erilaisimpia pelikenttiä. Olen saanut elää ja hengittää jääkiekkoa pelaajana, valmentajana, kannattajana, toimittajana sekä monissa muissa mielenkiintoisissa tehtävissä. Vaikka taitoni eivät riittäneet pelaajana ammattilaisuuteen saakka, on jääkiekko silti tarjonnut minulle ammatin.

Uusi tehtäväni HC TPS:n community managerina tarjoaa aivan uuden, äärimmäisen mielenkiintoisen ja todella haastavan pelikentän.

Edessäni on palapeli jota kukaan ei ole ennen koonnut. Jopa palasten määrä on vielä hämärän peitossa, mutta onneksi edessäni on muutama tärkeä palanen, joiden ympärille on helpompi lähteä peliä rakentamaan. Tärkein näistä palasista on ehdottomasti kannattajat.

Haastatteluvaiheessa minulta kysyttiin, että mistä lähtisin liikkeelle, mikäli minut tähän tehtävään valittaisiin. Kerroin Niklakselle, että aivan ensimmäisenä haluan tavata kannattajat. Ilmassa on varmasti valtava määrä kysymyksiä molempiin suuntiin. Ja näihin kysymyksiin varmasti sekä minä että kannattajat haluamme saada vastaukset mahdollisimman pian.

Pitkän hakuprosessin läpäistyäni tuntui mahtavalta vetää päälle paita joka muistuttaa vahvasti ensirakkaudestani. Toivon koko sydämestäni, että myös kevät 2015 on Turussa kultajuhlien maustama!

Parhaiten minut tavoitat sosiaalisesta mediasta. Twitter ja Instagram kulkevat mukanani kaikkialle.

Osku