karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
23.3.2015

Pikku-Tepsillä paikka ratkaista mestaruus

HK Areena on täyttymässä hyvää vauhtia tiistain kolmatta finaaliottelua varten. Tepsin A-nuorilla on hieno mahdollisuus ottaa mestaruus kotiyleisönsä edessä.

Tiistaina on tiedossa HK Areenalla Turun jääkiekkokevään yksi huikeimmista spektaakkeleista, kun vuorossa on A-nuorten SM-liigan kolmas finaaliottelu. TPS johtaa sarjaa lukemin 2–0. Kolmas voitto tietäisi kultamitaleiden kieputtamista mustavalkoisten sotureiden kauloihin.

Joukkueiden kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat lauantaina ja sunnuntaina. 4658 katsojaa sai todistaa lauantaina HK Areenalla TPS:n 3–2-voittoa. Sunnuntaina Hämeenlinnassa nähtiin vuorostaan finaaleille todella epätyypillinen peli, kun joukkueet pistivät laattaa pussiin peräti 13 kertaa. Lopputulos 5–8 Tepsille.

Mitään ei tietenkään tule ilmaiseksi. HPK tulee varmasti peliin kovaa ja ajatukset on pidettävä tiukasti itse pelissä. Joukkue on kuitenkin osoittanut henkisen vahvuutensa tänä keväänä jo niin useaan otteeseen, että minkäänlaista leijumista on vaikea nähdä pelaajien pääkopissa olevan.

Kakkosketju ilmiliekeissä

Hämeenlinnassa suurinta tuhoa hämeenlinnalaisten maaliin kylvi Tepsin kakkoshyökkäysketju, jossa Julius Vähätalon laidoilla hyökkäävät Mikko Rantanen ja Oskari Siiki. Vähätalo syötti kaksi maalia ja Rantanen latoi hatullisen verran maaleja, sekä syötti yhden. Lisäksi Siiki teki hävyttömän kovat tehot 1+4.

Yleisön suursuosikiksi ja kaupungin kohutuimmaksi jääkiekkoilijaksi tällä kaudella noussut Rantanen on jatkanut siitä mihin edustuksen puolella jäi. Kuuteen peliin on syntynyt tehot 6+7 ja mies on enää yhden pisteen päässä pudotuspelien pistepörssiä johtavasta HPK:n Patrik Virrasta, jonka TPS on onnistunut nollaamaan täysin finaalisarjassa.

TPS ei kuitenkaan missään nimessä ole yhden ketjun varassa, vaan sen menestyksen salaisuus on laaja ja laadukas rosteri. Joukkue on hyvin monipuolinen yhdistelmä sekä hyökkäys- että puolustusosaamista ja viimeisenä lukkona toimii huikean kauden pelannut maalivahti Aleksandar Georgijev. Äärettömän nopea venäläismaalivahti on ehtinyt jo ihastuttaa myös Liigan puolella katsojat.

A-nuorten kolmas finaaliottelu TPS-HPK HK Areenalla tiistaina 24.3. Ottelutapahtuma alkaa jo kello 18.10 ja kiekko tippuu jäähän 20 minuuttia myöhemmin. Kannattaa saapua ajoissa paikalle!