karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
5.1.2015

Loppukauden kausikorttitarjous - 25% hinnasta pois

Yhteistyökumppani Lindorff mahdollistaa edullisen vaihtoehdon loppukauden matsien seuraamiseen HK Areenalla.

Loppukauden kausikortit myynnissä TPS-toimistolta seuraavin hinnoin:

Katsomo: A/C               Hinta: 330 €

Katsomo: B                    Hinta: 195 €

Katsomo: D                    Hinta: 150 €

Maksun voi suorittaa laskulla - yhdessä tai useammassa erässä.LINDORFF Lasku- ja Erämaksupalvelu mahdollistaa kuluttaja-asiakkaille turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostosten rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 14 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Kertalaskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana erämaksusopimuksen, jolloin voit maksaa ostoksesi annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivalla maksuajalla. Kertaluottosopimus Lindorffin tytäryhtiön Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan, kun hyväksyt sopimuksen laskulla mainitun kuukausierän eräpäivään mennessä sekä maksat ensimmäisen erän. Mikäli et hyväksy sopimusta määräajassa, edellytämme sinun maksavan ostoksesi koko summan kerralla.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun luottokorko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 24,36 %. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 60−2000 euron ostosta ja 20 vuoden ikää sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa.

Maksutavan tuottaa Lindorff Oy (www.lindorff.fi).

Voit tallentaa yleiset luottoehdot itsellesi tästä.

Saat halutessasi myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ladattua itsellesi tästä.

 

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

 

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot.

 

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi LINDORFF Lasku- ja Erämaksun, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.