karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
16.1.2015

Liigan Veikkauskierrokset ovat kannattajien juhlapäiviä

TPS kohtaa ensi viikolla Tapparan Liigan Veikkauskierroksella kahdesti: ensin vieraissa ja sitten kotona.

Veikkauksen ja Liigan pitkäaikainen yhteistyö saa uuden ja tunnelmaa kohottavan muodon tämänvuotisilla Liigan Veikkauskierroksilla. Viime tammikuussa ensimmäistä kertaa pelattujen Veikkauskierrosten kaikkiin otteluihin on tänä vuonna tarjolla satoja Veikkauksen tarjoamia lippuja.

– Veikkauskierroksilla on tarjolla erityistä urheilullista jännitettä, kun joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti nopealla aikavälillä. Haluamme kantaa kortemme kekoon, jotta tunnelma nousee taatusti kattoon. Siksi tarjoamme kannattajaryhmille mahdollisuuden kutsua uusia kannattajia mukaan, kertoo Veikkauksen yhteyspäällikkö Tuomo Torkkola.

Lippuja on jaossa kotiottelua kohden 200–300 kpl/joukkue, riippuen hallin koosta. Seuraa lippujen jakamisesta oman joukkueesi ja kannattajaryhmän tiedotusta.

Liiga on halunnut myös muistaa kannattajia. Jokaisen joukkueen kannattajille on tilattu 800–1200 kappaletta joukkueen väreissä olevia heilutuslippuja, jotka ovat käytössä joukkueiden Veikkauskierroksen kotiotteluissa. Tämän jälkeen liput jäävät kannattajille jatkokäyttöä varten.

– Tämä oli erityisen hieno ele Veikkaukselta. Nyt kannattajat voivat kutsua ystäviä ja läheisiä mukaan peliin aistimaan hallitunnelmaa ja toteamaan, että kiekko on parasta paikan päällä. Fiilistä ei varmasti tule puuttumaan Veikkauskierroksien otteluista, kertoo Liigan yhteyspäällikkö Kaisa Hollo.

Vastakkain pelaavat joukkueet ovat myös yhteisesti sopineet vierasmatkalle lähteville kannattajaryhmille normaalista poikkeavat kampanjahinnat.

Liiga on Veikkauksen urheiluvedonlyönnin suosituin kohdesarja.


TPS:n ottelupari tänä vuonna Liigan Veikkauskierroksella on Tampereen Tappara. TPS pelaa ensimmäisen ottelunsa Tapparaa vastaan perjantaina 23.1. Tampereella. Lauantaina 24.1. joukkueet kohtaavat toisen kerran, tällä kertaa Turussa.

 

Veikkauskierroksen otteluparit:

Blues - HIFK (torstai 22.1. Espoo, perjantai 23.1. Helsinki)

Sport - Ilves (perjantai 23.1. Vaasa, lauantai 24.1. Tampere)

Pelicans - SaiPa (perjantai 23.1. Lappeenranta, lauantai 24.1. Lahti)

Kärpät - HPK (perjantai 23.1. Oulu, lauantai 24.1. Hämeenlinna)

Ässät - Lukko (perjantai 23.1. Pori, lauantai 24.1. Rauma)

TPS - Tappara (perjantai 23.1. Tampere, lauantai 24.1. Turku)

JYP - KalPa (perjantai 23.1. Kuopio, lauantai 24.1. Jyväskylä)