karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
30.1.2015

Laschin sopimus purettu – Ville-Vesa Vainiola Turkuun

Laitahyökkääjä Ryan Lasch siirtyi täksi kaudeksi Turun Palloseuraan SHL:n Växjö Lakersista. Lasch pelasi TPS:n paidassa 43 ottelua ja teki niissä 12+24=36 tehopistettä.

Lasch on pelannut urallaan TPS:n lisäksi Liigaa Pelicansin riveissä, SHL:ää Växjön lisäksi Södertäljen riveissä. Keväällä 2012 hän edusti USA:n maajoukkuetta MM-kisoissa.

- Ryan halusi pois täältä. Ei missään nimessä haluttu väkisin pitää pelaajaa täällä, koska hänellä oli halu päästä pois, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi Laschin sopimuksen purkua.

241014_hpk-12.jpg

Ville-Vesa Vainiola liittyy joukkueen mukaan

Raumalaislähtöinen keskushyökkääjä Ville-Vesa Vainiola liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi. 29-vuotias Vainiola on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua Liigaa Tapparan riveissä sekä 24 ottelua Mestistä LeKin paidassa.

- Tarvitsimme sentteriä ja Vainiola oli vapaana sekä halukas antamaan näyttöjä myös ensi kaudelle, Niittymäki kommentoi.

Vainiola on kokoonpanossa jo tänään ja pelaa samassa ketjussa Ilkka Pikkaraisen ja Mikko Rantasen kanssa. Vainiolan sopimus kattaa loppukauden.