karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
26.1.2015

Kuusi pelaajaa Palloseurasta nuoriin leijoniin

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue jatkaa taivaltaan nuorten MM-kisojen jälkeen. Pelit jatkuvat Ruotsissa helmikuun alussa pelattavassa harjoitusturnauksessa.

Nuorten leijonien tuore päävalmentaja Jukka Jalonen valitsi joukkueeseen peräti kuusi TPS-pelaajaa. Nuorten MM-kisoissa säväyttänyt Mikko Rantanen kuuluu odotetusti joukkueeseen. Hänen lisäkseen Jalonen valitsi TPS-pelaajista puolustaja Miro Keskitalon, sekä hyökkääjät Manu Honkasen, Teemu Lämsän, Otto Niemisen ja Veeti Vuorion.

Myös nuoremmissa ikäluokissa nähdään TPS-edustusta, kun u17-maajoukkueessa leijonapaitaa kantavat puolustajat Aleksi Anttalainen ja Tarmo Reunanen. Venäjällä pelattava turnaus pelataan 3.-7. helmikuuta.

Lisäksi nuorimmassa ikäluokassa, eli alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa on TPS-pelaajia, kun entinen Tepsin A-junioreiden päävalmentaja Juuso Nieminen valitsi joukkueeseensa puolustaja Nuutti Viitasalon, sekä hyökkääjät Lauri Pajuniemen ja Santeri Virtasen. Joukkue pääsee pelaamaan kotijäällä, kun se pelaa pelinsä 6.-8. helmikuuta Riihimäellä ja Hämeenlinnassa.