karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
26.12.2014

Juraj Simek Tepsiin - Vittasmäki Kuopioon

Juraj Simek saapuu Turkuun vielä Tapaninpäivän aikana ja liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen. Veli-Matti Vittasmäki pelaa loppukauden vuokralla Kuopiossa.

Slovakian ja Sveitsin passit omaava 27-vuotias laitahyökkääjä Juraj Simek siirtyy HC TPS:n riveihin sveitsiläisestä Genève-Servetten joukkueesta. Alkukauden aikana 33 ottelussa Simek kasasi tehot 6+7. Miehelle on kertynyt urallaan yli 200 ottelua sekä Sveitsin pääsarjassa että AHL:ssä.

Tepsin riveissä yli 300 ottelua pelannut Veli-Matti Vittasmäki sen sijaan jatkaa uraansa Kuopiossa. Petteri Nummelin on saanut lääkäriltä luvan aloittaa harjoittelun joukkueen mukana, joten kapteenin paluun myötä pakistossa on entistä enemmän kilpailua. Nummelin nähtäneen tositoimissa tammikuussa 2015.

HC TPS kiittää Vittasmäkeä kuluneista vuosista ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin!

Simek on ensimmäistä kertaa kokoonpanossa heti 27.12. kotiottelussa Rauman Lukkoa vastaan. Ottelu on perhepeli ja paikalla ovat mm. Muumit! Lastenliput 3,50 € (sis.toimituskulut) - HK Areenan ovet auki klo 15.30 ja kiekko putoaa jäähän tasan klo 17.00.
Nähdään huomenna hallilla!