karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
30.8.2014

Hunajata-videolla heiluu koko Turku Darudesta Tommi Läntiseen ja NHL-tähtiin

Uuteen Liiga-kauteen valmistautuva TPS on saanut mahtavalla tavalla kannattajat ja seuraikonit taakseen Hunajata-klassikon tuoreelle musiikkivideolle.

Videon päätähti on itseoikeutetusti Erkki Liikanen, jonka lisäksi zorbasta Turun kaduilla tanssii koko joukko tunnettuja turkulaisia tv-kasvoista muusikoihin ja NHL-pelaajiin yhdessä kannattajien kanssa.

Pilke silmäkulmassa tehdyssä pätkässä esiintyvät mm. Ressu Redford, Toni Nuotio, Lola Wallinkoski, Saija Palin, Jethro Rostedt, Joel Hallikainen, Mikko Kouki, Janne Porkka, Tommi Läntinen, Darude, Petteri Kilpi, Taage Laiho, Saku ja Mikko Koivu, Timo ja Petteri Nummelin, Urpo Ylönen, Lauri Korpikoski, Joni Ortio, Rasmus Ristolainen sekä tietysti koko TPS:n kauteen valmistautuva joukkue.

Musiikkivideon julkaisu on lähtölaukaus TPS:n uudelle kausiteemalle, jota tehdään ”Tunnet sen kyllä” -viestin alla. Tavoitteena on koota taas yhteiset rivit ja muistuttaa, mitä TPS mustavalkoiselle sydämelle merkitsee. Uuden markkinointikonseptin Tepsille on suunnitellut Nitro ja musiikkivideon tuottanut Nitro Film.

”Se ilo ja heittäytyminen, jota videolla esiintyjät osoittavat, kuvaa hyvin positiivista pöhinää koko seuran ympärillä. Vaikeat vuodet ovat opettaneet, että itselleen on hyvä osata myös nauraa. Nyt tarvitsemme kaikki mukaan seuramme taakse tukemaan joukkuettamme. Iso käsi kaikille videoon osallistuneille, etenkin sitoutuneille kannattajillemme”, kiittää HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund.