karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
15.4.2015

HC TPS Turku Oy suunnittelee uutta osakeantia kevään aikana

HC TPS Turku Oy tulee tekemään arviolta noin kahden miljoonan euron tappion viime kaudelta. Arvioidusta tappiosta huolimatta yhtiön oma pääoma pysyy positiivisena ja maksuvalmius hyvänä. Yhtiön hallitus on aloittanut toimet kevään aikana toteutettavasta osakeannista.

‒ Tervehdyttämistoimet aloitettiin heti. Syvä ymmärrys ja osaaminen siitä, miten talous tasapainotetaan kuristamatta urheilullisuutta ovat olemassa. Tieto ja osaaminen on nyt otettu täydellä teholla käyttöön. Kulurakenteen karsiminen ja myynnin tehostaminen ovat oleellisia tekijöitä tässä yhtälössä, linjaa toimitusjohtaja Mika Eskola.

Ensi kauden pelaajabudjetti tulee olemaan yli kaksi miljoonaa euroa.

‒ Käytettävissä olevalla summalla on mahdollista rakentaa kilpailukykyinen joukkue. Uusista pelaajasopimuksista tiedotetaan huhtikuun aikana, Eskola sanoo.

Joukkueen lisäksi palveluita uudistetaan. HK Areenan ravintoloista kaksi uusitaan kokonaan ja loput saavat täysin uuden ilmeen.

‒ Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin ja laadukkaammin. A-nuorten SM-kultaottelua oli katsomassa yli kymmenen tuhatta turkulaista. Turku on todellinen kiekkokaupunki, mikä antaa uskoa tulevaisuuteen.