karuselli_kunonaika.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
24.3.2015

Finaalisarja katkolla tänään - etuja kausikorttilaisille

 

HC TPS:n A-nuorilla on tänään HK Areenalla mahdollisuus napata itselleen Suomen mestaruus. Ottelusarja HPK:ta vastaan on kahden ottelun jälkeen pikku-Tepsille 2-0.

HC TPS haluaa tarjota Business Clubin sekä ravintola Metropolin matsin ajaksi vain kausikorttilaisten käyttöön. Business Clubilla on kahvitarjoilu klo 17.00 alkaen. Lisäksi kaikissa hallin ravintola- ja kioskipisteissä on kausikorttilaisille tarjoustuotteita.

A-NUORTEN 3. FINAALI, TPS-HPK: TIISTAINA 24.3. klo 18.30

Liput:
Lippujen hinta on 5 euroa. Alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. HC TPS:n ja A-nuorten kausikortilla sekä TPS:n lisenssikortilla ja TPS:n ja Tepsiläiset ry:n jäsenkorteilla pääsee seuraamaan ilmaiseksi myös A-nuorten otteluita HK Areenalla. HK Areenalla lipun voi ostaa lipputoimistosta, D-oven (Messukeskuksen puoleinen sivu) sisäänkäynnistä tai jopa HK Areenan pysäköintialueella olevilta rahastajilta. Pysäköinti HK Areenan parkkipaikalle on maksuton.

Ennakkomyyntipaikat: HC TPS:n toimistolta (klo 8.30 - 16.00) sekä rajoitetut määrät Bar Edisonista (klo 15.00 ->) ja Intersport Länsikeskuksesta (klo 10.00 - 20.00).

Pysäköinti ja liikenne: HK Areenan pihalla pysäköinti on ilmainen. Matsibussi 100 liikennöi Kauppatorilta 10 minuutin välein klo 17.10 alkaen.

Ravintolat: HK Areenan ravintoloista palvelevat kaikki muut paitsi Sky Bar ja Metropol (vain kausikorttilaisille).
Aitiot: HK Areenan mahtaviin aitiotarjouksiin pääset käsiksi täältä.

Areenan ovet avataan klo 17.00 ja maailmanluokan show pyörähtää käyntiin klo 18.10. Saavuthan siis ajoissa paikalle kannustamaan Tepsin voittoon!