Uusi kausi käynnistyy yhdessä!

Juhlakauden avausta vietetään Gatorade Centerissä 3. kesäkuuta.

Turun Palloseuran juhlakauteen 2022–2023 valmistautuminen on edennyt ja etenee kovaa vauhtia kulissien takana. Hopean maku on huuhdottu ja saunapuut poltettu, joten on aika polkaista käyntiin uusi kausi. 

Ja se polkaisu tapahtuu tietenkin yhdessä ystävien kanssa, tutussa Seurassa Gatorade Centerissä 3. kesäkuuta klo 17 alkaen ja täysin maksuttomasti tietenkin. 

– Kyllä meillä on valtava tahtotila päästä taas tekemään ja kokemaan yleisön kanssa yhdessä asioita. Ja tilanteessa, jossa Gatorade Centerin jäätä ei ole sulatettu, meille aukesi mahdollisuus rakentaa joukkueen julkaisun ympärille uudenlaista konseptia, taustoittaa kesäkuun tapahtumaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

Joukkue-esittelyn lisäksi pelaajat kisaavat jäällä leikkimielisen kevyessä taitokisassa, jonka aikana selviää mm. kovin laukaus, läpiajojen ratkaisupelaajat sekä tietenkin tarkimmat laukojat. 

– Tämän lisäksi tapahtumaan mennessä kausikortin ostaneet tai tapahtumassa kausariostoksen tekevät pääsevät tutustumaan joukkueen pukukoppitiloihin ja niihin kaikista pyhimpiin onkaloihin, joita legendaarinen areena kätkee sisälleen, kertoo Tuominen. 

Myös TPS-joukkuetta on mahdollista päästä tapaamaan ja ikuistamaan kuviin, nimikirjoituksia unohtamatta. Lapsille on luvassa tietenkin Joren sekä Joren vieraiden tarjoamia leikkihetkiä.

Ovet kauden avaustilaisuuteen aukeavat 3. kesäkuuta klo 16. 

Ihana nähdä taas! Tervetuloa!  

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit