U20 uhkuu pelihaluja: ”Kaikki haluavat pelata ja kilpailla!”

Turun Palloseuran A-nuorten tilanne on tällä hetkellä suuri kysymysmerkki.

Turun Palloseuran A-nuorten tilanne on suuri kysymysmerkki. Joukkue on pelannut pisteistä viimeksi joulukuun 17. päivä, eikä kukaan varmaksi tiedä koska kiekko tippuu seuraavan kerran jäähän. U20 SM-sarjan ylempi loppusarja oli tarkoitus alkaa 7. tammikuuta, mutta Palloseuran osalta niin ei tapahtunut. Ennen helmikuuta joukkue ei pelejä tule pelaamaan ja kysymysmerkit leijailevat ilmassa Palloseuran pelien osalta.

– Tämä on iso haaste, sillä vallitseva tilanne on todella epävarma. Pelejä on siirretty paljon ja tietenkin tilanne on turhauttava, mutta pitää vain keskittyä asioihin mihin itse pystymme vaikuttamaan. Kaikki haluavat pelata ja kilpailla, ja usko on vahva, että pääsemme pian takaisin tositoimin, linjasi U20-joukkueen päävalmentaja Fredrik Norrena.

Turun Palloseuran U20-joukkueen kalenteriin seuraava pelipäivä on merkitty helmikuun toiselle päivälle. Mustavalkoisten on tarkoitus kohdata kotikaukalossa Rauman Lukko, ja usko on vahva, että paluu takaisin pistetaisteluun tapahtuu. Viime kaudella TPS:n A-junioreiden kausi päättyi ennenaikaisesti, mutta sarjan katkaisu ei tule tällä hetkellä kysymykseen.

– Osa sarjan joukkueista saa jo pelata ja uskon, että mekin pääsemme pian taas normaaliin rytmiin. Nyt on ollut aikaa keskustella pelaajien kanssa ja se on iso positiivinen asia tämän vallitsevan tilanteen aikana. Mitään muuta emme kuitenkaan odota niin paljon, kuin että pääsemme jälleen pelaamaan, jatkoi Norrena toiveikkaana.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit