U20 kohti pudotuspelejä

Puolivälieräsarja isketään käyntiin kotikaukalossa Helsingin IFK:n isäntänä!

Turun Palloseuran U20 SM-sarjan pudotuspelit ovat täällä! Seura iskee ylemmän jatkosarjan kolmannelta paikalta kevään koviin peleihin ja ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu rakas verivihollinen. Paras viidestä järjestelmällä pelattavassa puolivälieräsarjassa välejä selvitetään Helsingin IFK:n kanssa.

Mustavalkoisten taival kohti kevään kovia taistoja alkoi syksyllä erinomaisella tavalla! Joukkue voitti ensimmäisestä kymmenestä ottelusta kaikki kymmenen! Alkusarjassa joukkueita oli yhteensä 24, mutta viralliseen SM-sarjaan selviytyi vain 12 joukkuetta. Syksyn pisteet otettiin mukaan laskuihin lähdettäessä alkusarjasta pelaamaan talven ja kevään otteluita!

– Sarja lähti käyntiin erinomaisesti ja peli oli todella hyvää! Ei oikeastaan ollut mitään mustia hetkiä, vaikka toki sairastumiset ja poissaolot toivat omat haasteensa. Sarja oli todella tiukka ja tasainen, mutta pääsimme tavoitteeseen ja siitä on hyvä jatkaa, linjasi U20-joukkueen päävalmentaja Fredrik Norrena vuodenvaihteen tilinpäätöksessä.

Seura iskee pudotuspeleihin kovalla kokoonpanolla, sillä Liigassa meritoituneet pelaajat täydentävät U20-joukkueen kokoonpanoa. U20 SM-sarjan ensimmäiseen tähdistökenttään keskushyökkääjäksi valittu Viljami Marjala johdattaa mustavalkoiset kohti puolivälieräsarjaa.

Marjalan lisäksi Gatorade Centerin jäällä nähdään myös Kalle Väisänen, Vili Munkki, Aron Kiviharju, Sisu-Petteri Lehtonen, sekä Jimi Suomi.

Kiekko tippuu Gatorade Centerissä kello 18.30 ja paikkasi kevään ensimmäisessä pudotuspeliottelussa varmistat TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit