U20-joukkueen välitilinpäätös

”Potentiaalia on vaikka mihin!”

Turun Palloseuran U20-joukkue jatkaa vuodenvaihteen jälkeen taistelua pisteistä! Nuoret mustavalkoiset selvittivät tiensä alkusarjasta U20 SM-sarjaan ja nyt pelejä on alla kuusi kappaletta. Alkusarjassa joukkueita oli yhteensä 24, mutta viralliseen SM-sarjaan selviytyi vain 12 joukkuetta. Syksyn pisteet otettiin mukaan laskuihin lähdettäessä alkusarjasta pelaamaan talven ja kevään otteluita!

Paremmalla tavalla ei alkusarjaa voi oikeastaan aloittaa! Palloseura voitti kymmenestä ensimmäisestä ottelusta kaikki kymmenen ja 24 joukkueen yksinkertaisessa sarjassa kymmenen ottelun voittoputkella on valtaisa etulyöntiasema.

– Sarja lähti käyntiin erinomaisesti ja peli oli todella hyvää! Ei oikeastaan ollut mitään mustia hetkiä, vaikka toki sairastumiset ja poissaolot toivat omat haasteensa. Sarja oli todella tiukka ja tasainen, mutta pääsimme tavoitteeseen ja siitä on hyvä jatkaa, linjaa U20-joukkueen päävalmentaja Fredrik Norrena.

Palloseura luistelee tammikuun tuleviin kamppailuihin sarjan viidenneltä sijalta. Pisteitä 29 ottelusta on kertynyt 60 pistettä ja eroa sarjakärki Tapparaan on vain kahdeksan pistettä. Koko sarjan pistepörssin kärkipaikkaa pitää hallussaan TPS:n Viljami Marjala tehoin 15+27=42.

U20 SM-sarjassa kunnostautunut Marjala on pelannut kolmesti Liiga-joukkueen mukana ja viime perjantaina taiturimainen hyökkääjä iski Liiga-uransa ensimmäisen maalin Kouvolassa, 1–4-voittoon päättyneessä ottelussa. Oululaislähtöinen Buffalo Sabresin viidennen kierroksen varaus on tehtaillut kolmessa Liiga-ottelussa yhden maalin, sekä yhden syöttöpisteen!

– Tyytyväinen saa olla, sillä joukkue on menossa oikeaan suuntaan ja arki on hyvää! Seuraava tavoite on kahdeksan parhaan joukossa, että pääsemme pelaamaan pudotuspelejä. Potentiaalia on vaikka mihin, kun rosteri pysyy kasassa, teroittaa Norrena!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit