Työhyvinvointia hyvässä Seurassa

HC TPS on lanseerannut uuden hyvinvointiohjelman yhteistyössä suomalaisen ohjelmistoyritys HeiaHeian kanssa. Meidän sisältöosaamisen ja olosuhteiden sekä Heiaheia- sovelluksen avulla, pystymme tarjoamaan entistä monipuolisemmin hyvinvointipalveluja Turun seudun yrityksille.

Haluamme edistää ihmisten hyvinvointia

Tavoittelemme laajempaa roolia alueen elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Haluamme auttaa toisiamme kehittymään ja menestymään, ja tehdä Turun seudusta paremman paikan elää.

Työhyvinvointipalvelut ovat olennainen osa tätä suurempaa kokonaisuutta. Tarjoamme kumppaneillemme ja myös alueen muille yrityksille ratkaisuja yleisimpiin työhyvinvointiin liittyviin haasteisiin.

Tarjoamme avaimet käteen palvelun

Tarjoamme avaimet käteen palvelua, joka on helppo toteuttaa ja tuottaa tutkitusti hyviä tuloksia. Voimme tarjota yksittäisten tyhy-päivien lisäksi laajemman hyvinvointiohjelman, jolla voit aktivoida työyhteisöäsi liikkumaan monipuolisemmin samalla työyhteisöä tiivistäen. Ohjelma kestää tyypillisesti 6 – 12 kk, jotta sillä saadaan aikaan konkreettisia muutoksia liikuntatottumuksiin. Ohjelma sopii kaikille ja kaiken kuntoisille.

Ohjelman sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Se voi sisältää yhteisiä tapahtumia kasvotusten tai etänä. Erilaiset liikuntahaasteet muodostavat rungon ohjelmalle. Haasteet voivat liittyä matka- ja aikatavoitteisiin, mutta niillä voidaan kannustaa myös aktiiviseen arkiliikuntaan tai vaikkapa uusien lajien kokeiluun.

Osallistujia kannustetaan tunnettujen TPS-henkilöiden motivaatiopuheilla ja kannustusviesteillä. Lisäksi on mahdollista antaa erilaisia palkintoja välietapeissa tai ohjelman päättyessä itselle, tiimille tai vaikkapa haluttuun hyväntekeväisyyskohteeseen. Aktiivisuutta seurataan ja tuloksia arvioidaan läpi ohjelman tehtävällä raportoinnilla.

HeiaHeian sovellus on yhteensopiva yleisimpien urheilukellojen kanssa ja mahdollistaa koko työyhteisön kokoamisen yhteen yhteiseen ohjelmaan. Kirjautumisen jälkeen sovellus toimii tietokoneella tai kulkee mukana puhelimessa kätevästi. Me hoidamme ohjelman käynnistämisen, sisällön tuotannon ja seurannan, sinä liikuntasuorituksesi.

HC TPS:n liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvä syvällinen osaaminen yhdistettynä HeiaHeian tekniseen ratkaisuun ja kokemukseen tuhansista työhyvinvointiohjelmista antaa ainutlaatuiset valmiudet tukea yrityksiä työhyvinvoinnin edistämisessä.

Liikkeelle hyvässä seurassa!

Lisätietoa ohjemasta ja muista hyvinvointipalveluista:

Milja Kuikka
HC TPS
milja.kuikka@tps.fi
+358 40 935 4442

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit