Turun Palloseuran A-nuoret takaisin tositoimiin

U20 SM-sarja jatkuu Turun Palloseuran osalta keskiviikkona!

Turun Palloseuran A-nuoret palaavat pitkän tauon jälkeen takaisin tositoimiin. Edessä on kolmen kotiottelun viikko ja kiekko tippuu jäähän ensimmäisen kerran keskiviikkona Rauman Lukkoa vastaan. Perjantaina vastaan luistelee Jyväskylän JYP ja lauantaina Gatorade Centerin jäälle vierasjoukkueen roolissa saapuu Helsingin IFK.

U20 SM-sarjan ylempi loppusarja oli tarkoitus alkaa 7. tammikuuta, mutta Palloseuran osalta niin ei tapahtunut. Joukkue on pelannut pisteistä viimeksi joulukuun 18. päivä, ja joukkueen päävalmentaja Fredrik Norrena suuntaa luottavaisin mielin kohti tulevia otteluita.

U20 SM-alkusarjassa maalivahtien voittotilaston kärkinimi oli Palloseuran Emil Vuorio. 19-vuotias Vuorio keräsi maalivahdeista eniten peliaikaa ja joukkue nojautuu niin ikään ylemmässä loppusarjassa veräjänvartijan edesottamuksiin.

– Tosi mukava päästä taas pitkästä aikaa pelaaman! On tässä ehtinyt jo pidemmän aikaan odottamaan, että milloin taas pääsee takaisin tositoimiin. Pelit ovat kuitenkin se asia, minkä takia tätä tehdään, linjasi TPS:n nuori maalivahti Emil Vuorio innostuneena.

TPS-Lukko -ottelu pelataan Gatorade Centerissä keskiviikkona kello 13.30.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit