Turun Palloseuralle kolme jatkosopimusta

”Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan”

Liigaa johtava Turun Palloseura on solminut kolme jatkosopimusta nuorten tulevaisuuden tekijöidensä kanssa. 

Maalivahti Eetu Anttila ja puolustaja Ruben Rafkin solmivat seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimukset. Kuluvalla kaudella Liiga-debyyttinsä tehnyt 22-vuotias Anttila kuuluu TPS:n omiin kasvatteihin. Tällä kaudella kuudessa Liiga-ottelussa torjunut Anttila on näyttänyt kaikille kasvaneensa seuraavalle tasolle jääkiekkoilijana. 

Seuran edellisessä ottelussa jatkoajan sankariksi noussut Rafkin on niin ikään jatkanut kehittymistään toisella kaudellaan TPS:n Liiga-joukkueessa. 19-vuotias Seuran oma kasvatti on iskenyt tällä kaudella neljä maalia ja laittanut kroppaa sekä mieltä likoon mustavalkoisten puolesta. 

Hyökkääjä Aarne Intonen jatkaa puolestaan Seurassa ensi kauden kattavalla jatkosopimuksella. 20-vuotias Intonen on noussut viimeistään kuluvalla kaudella kiekkoväen tietoisuuteen raivaamalla pelipaikan itselleen TPS:n hyökkäyksestä. Oman kasvatin saldona on toistaiseksi kahdeksan tehopistettä. 

– Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan kasvattajaseurassaan ja tavoitella TPS:lle menestystä. Mielestämme se on mahtava asia! Kolmikon vahvasti alkanut Liiga-taival saa jatkoa ja olemme tehdyistä sopimuksista todella innoissamme, viestittää HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama. 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit